FOTO&VIDEO Imagini inedite cu cele patru fiice ale Regelui Mihai la Castelul Săvârşin

26 decembrie, 2022

De acest Crăciun, Majestatea Sa Margareta le are alături şi pe surorile sale mai mici, Principesa Elena, Principesa Sofia şi Principesa Maria.

Familia Regala a petrecut Craciunul la Castelul Savarsin, Majestatea Sa Margareta, Principesa Elena, Principesa Sofia, Principesa Maria   Daniel Angelescu (32) jpg

Este pentru a 22-a oară când Majestatea Sa Margareta și Principele Radu petrec împreună cu alți membri ai Familiei Regale Crăciunul la Săvârșin, după revenirea Regelui Mihai pe proprietatea sa, în iunie 2001.

Astfel, la Castelul Săvârşin, reşedinţa preferată a fostului monarh, s-au reunit şi anul acesta patru din cele cinci fiice ale Regelui Mihai şi ale Reginei Ana, Majestatea Sa Margareta avându-le alături pe Principesa Elena, Principesa Sofia şi Principesa Maria, surorile sale mai mici. Marea absentă este Principesa Irina, care locuieşte în Statele Unite şi care a fost subiectul unor ştiri defavorabile în urma unor lupte ilegale cu cocoşi organizate la conacul ei şi al soţului său de peste Ocean.

Cu siluete noi, pline de zâmbet şi îmbrăcate în culori de sărbătoare, cele patru fiice ale Regelui Mihai s-au bucurat şi de colindători, celebrii Dubaşi care obişnuiesc să colinde anual Familia Regală în Ajunul Crăciunului, şi de vizita unor elevi din Sinaia cu rezultate bune la învăţătură, dar şi de momentul în care le-au împărţit cadouri angajaţilor şi colaboratorilor Casei Regale.

Inedit a fost să vedem momentul împodobirii bradului la Castelul Săvârşin în Ajun de Crăciun, pomul fiind oferit Familiei Regale de către oraşul Sinaia. Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria au ajutat şi ele, alături de Principele Radu, la decorarea bradului şi la ornarea mesei festive de Crăciun.

Iar duminică, pe 25 decembrie, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu celelalte trei fiice ale Regelui Mihai, au participat la Slujba de Crăciun din Catedrala Arhiepiscopală din Arad.

În această atmosferă de sărbătoare, Majestatea Sa Margareta a transmis şi mesajul său de Crăciun, care a fost înregistrat zilele trecute la Palatul Elisabeta.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestăţii SaleRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}