Fotografii festive cu Alina-Maria şi Nicolae al României, alături de copiii lor

26 decembrie, 2022

Este primul Crăciun în patru al cuplului princiar român.

Sărbătorile de iarnă i-au găsit pe Alina-Maria (34) şi pe Nicolae al României (37) în formulă extinsă faţă de anul trecut, având în braţe doi copii, pe Maria Alexandra şi pe nou-născutul Mihai - primul strănepot pe linie masculină al regretatului suveran Mihai I.

Micuţul a venit pe lume în această primăvară, pe 15 aprilie, întregind armonios frumosul tablou de familie al celor doi tineri, după naşterea fetiţei lor pe 7 noiembrie 2020 şi după eleganta lor căsătorie de la Sinaia din 30 septembrie 2018.  „Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român - reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil”, a scris fostul Principe Nicolae în comunicatul remis la naşterea fiului său.

Îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, copiii s-au bucurat să descopere globurile şi fundiţele de Crăciun, chiar dacă Mihai este încă prea mic să înţeleagă agitaţia din jurul lui, în acest moment.

Maria-Alexandra, care a împlinit doi anişori chiar luna trecută, a avut chiar şi prima ei serbare de Crăciun la grădiniţă.

"Prima serbare, primele emoții pe scenă și lacrimi de bucurie în ochii părinților! Serbarea de Crăciun a fost pregătită cu multa dăruire în Die Biene Maja Kindergarten. Fiecare copil devenit actor a recitat, a cântat, a dansat și l-a așteptat cu nerăbdare pe Moș Crăciun. Am retrăit alături de Maria și de colegii ei magia sărbătorilor de poveste din copilăria noastră", au notat mândri părinţii săi. 

Alina Maria si Nicolae al Romaniei, de Craciun alaturi de copii, Mihai si Maria Alexandra   pagina oficiala jpg

Alături de imaginile cu copiii săi, Nicolae al României a transmis şi un mesaj emoţionant, lângă o felicitare scrisă de mână: "În ceasul celei mai minunate vești care luminează omenirea și fiecare familie, de mii de ani, la nașterea fiecărui copil, sunt bucuros că sunt aici, în patria rădăcinilor mele, patria Coroanei Române, patria care mi-a dăruit o minunată familie, cu Alina-Maria de Roumani, soția mea și cei doi copii: Maria-Alexandra și Mihai.Praznicul nașterii pruncului Iisus este declarația de iubire a lui Dumnezeu pentru noi toți și îndemnul la iubire față de aproapele nostru. La sărbătoarea Crăciunului venim cu colinde și daruri pentru cei apropiați, copii, părinți, bunici, pentru a aprinde în sufletele și în casele lor scânteia iubirii și a speranței! Împreună cu familia mea vă urez Crăciun luminat cu sfântă bucurie!La mulți ani!".

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}