Fratele șoferului Prințesei Diana, la 26 de ani după accidentul fatal: „Nu m-au prevenit!“

29 martie, 2023

Alain Paul a făcut câteva confidențe despre accidentul care l-a costat viața pe fratele său, dar și despre reprezentarea acestuia în serialul „The Crown“.

accident auto prințesa diana 1 jpg

Filmările pentru serialul-vedetă al platformei Netflix, „The Crown“, despre viața Familiei Regale britanice, continuă cu al șaselea sezon, în care este inclus și accidentul suferit de Lady Diana sub Pont de l'Alma, în arondismentul 16 din Paris. Pe lângă latura emoțională, care va fi foarte delicată pentru milioane de privitori care au admirat-o pe Prințesa Diana, accidentul redă, totodată, și moartea lui Henri Paul, șoferul prințesei care se afla în acel moment la volanul autoturismului care s-a izbit de pereții pasajului parizian.

"Această dramatizare de către Netflix a morții fratelui meu este crudă față de mine și de familia mea", spune Alain Paul, fratele lui Henri Paul, la 26 de ani de la accidentul fatal: "Nu m-au avertizat că aveau de gând să readucă această tragedie în lumina reflectoarelor." O decizie din partea producției, care nu a trecut neobservată și care este de natură să producă diverse controverse.

Pentru Alain Paul, difuzarea în serial a acestui accident teribil nu este necesară, mai ales că va readuce în memorie amintiri neplăcute. "Eu și familia mea a trebuit să învățăm să trăim cu această realitate. Mi-a distrus părinții. Dar acum, că ei sunt morți și frații mei au murit, trebuie să mă descurc singur."

Lady Diana, partenerul ei Dodi al-Fayed și șoferul Henri Paul au murit pe loc sau în orele care au urmat tragediei. Doar Trevor Rees-Jones, garda de corp a Dianei, a supraviețuit. Potrivit anchetatorilor, șoferul ar fi fost cel care a pierdut controlul vehiculului său, întrucât conducea cu o viteză cuprinsă între 105 și 155 km/h și se afla sub influența alcoolului, fiind detectat 1,7 și 1,9 g/l de alcool în sânge.

Pentru Alain Paul, difuzarea acestui accident este "inumană". "Voi ține să urmăresc acest sezon al serialului «The Crown» când va apărea pe Netflix, pentru a afla exact ce se spune despre fratele meu Henry și cum îl tratează. În fiecare an este la fel. La sfârșitul lunii august, cineva vrea să agite apele. Scoate la iveală totul, durerea, tristețea, acuzațiile". O situație foarte complicată pentru Alain Paul și familia sa.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg