Frumoase ┼či cu s├ónge albastru. Ele sunt viitoarele regine ale Europei

7 octombrie, 2021
1 fotojet 9 jpg jpeg

Dac─â linia de succesiune la tronul Marii Britanii este condus─â de b─ârba┼úi - de la Prin┼úul Charles la William ┼či micul George ÔÇô alte case europene ├«┼či preg─âtesc coroanele pentru frun┼úile mai delicate ale unor prin┼úese. Te invit─âm s─â cuno┼čti trei reprezentante ale viitoarei genera┼úii de regine, aflate la complicata v├órst─â a adolescen┼úei.

Leonor, Prinţesă de Asturia (15)

├Äntr-o zi, aceast─â blond─â frumu┼čic─â va urca pe tronul Spaniei. P├ón─â atunci, tat─âl adolescentei, actualul Rege Felipe, ┼či mama ei, superba Regin─â Letizia, o preg─âtesc pe Leonor cum ┼čtiu ei mai bine pentru imensa responsabilitate din viitor. Cea mai recent─â mi┼čcare ├«n acest sens a fost trimiterea ei la studii, ├«n Marea Britanie, pentru a avea parte de formarea riguroas─â potrivit─â unui vl─âstar regal. Pentru urm─âtorii doi ani, mo┼čtenitoarea coroanei spaniole va studia la un colegiu cu internat din ┼óara Galilor, denumit oficial UWC Atlantic College ┼či supranumit neoficial ÔÇťHogwarts al hipio┼úilorÔÇŁ. De ce hipio┼úi? Pentru c─â, printre materiile studiate aici de copiii proveni┼úi din familii musai bogate (taxa anual─â este de 95.000 de dolari) se num─âr─â unele neobi┼čnuite, precum Inegalitatea social─â ┼či Activismul. Sunt, a┼čadar, toate premizele pentru ca viitoarea regin─â s─â fie educat─â ├«n spiritul progresist al vremurilor. Este clar c─â Leonor ├«┼či cunoa┼čte destinul ┼či viitoarele responsabilit─â┼úi ┼či se antreneaz─â din plin pentru asta: ├«n luna martie a acestui an, prin┼úesa a ar─âtat ca scoas─â din cutie la primul ei eveniment oficial solo, ┼či anume un discurs ┼úinut la Institutul Cervantes din Madrid. Mult mai relaxat─â este existen┼úa surorii sale mai mici, Infanta Sofia (13), o adolescent─â care este pentru Leonor ceea ce a fost Prin┼úesa Margaret pentru sora ei mai mare, viitoarea Regin─â Elisabeta.

stanga
dreapta
4 gettyimages 1337300832 jpg jpeg
3 gettyimages 1179924461 jpg jpeg
5 profimedia 0515457861 jpg jpeg
5 profimedia 0611395068 jpg jpeg
1 fotojet 9 jpg jpeg

Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (17)

Este una dintre cele trei pu┼čtoaice blonde ale Regelui Willem-Alexander al Olandei ┼či ale so┼úiei lui, Regina Maxima. Criticat─â deseori pentru silueta ei plinu┼ú─â, viitoarea regin─â a Olandei a reu┼čit s─â c├ó┼čtige inimile celor care-i vor fi, ├«ntr-o zi, supu┼či, printr-un nemai├«nt├ólnit gest altruist. Fiica cea mare a suveranului olandez va ├«mplini 18 ani ├«n luna decembrie, prilej cu care va avea dreptul, prin lege, la o aloca┼úie anual─â de 1,9 milioane de dolari, p├ón─â ├«n momentul ├«n care va fi ├«ncoronat─â regin─â. Mul┼úi ani de-acum ├«ncolo, cu alte cuvinte. Ei bine, Amalia a r─âspuns ├«ntr-un mod demn legat de aceast─â situa┼úie, printr-o scrisoare adresat─â premierului olandez Mark Rutte, ├«n care sus┼úine c─â nu se simte confortabil s─â primeasc─â to┼úi ace┼čti bani f─âr─â s─â ofere nimic la schimb, ┼ú─ârii sale. Cu alte cuvinte, prin┼úesa nu vrea s─â profite de privilegiile ei regale. Frumos! Asta cu at├ót mai mult cu c├ót Amalia vrea s─â-┼či ia un an sabatic ├«nainte de ├«nceperea cursurilor universitare, ├«n care s─â c─âl─âtoreasc─â ┼či s─â descopere lumea. Ar fi fost nepl─âcut s-o fac─â pe banii contribuabililorÔÇŽ

Prinţesa Ingrid Alexandra a Norvegiei (17)

Frumoasa prin┼úes─â nordic─â este a doua ├«n ordinea de succesiune la tronul Norvegiei, dup─â tat─âl ei, Prin┼úul mo┼čtenitor Haakon. Adolescenta care a fost testat─â pozitiv pentru Covid la sf├ór┼čitul lunii august are ├«n fa┼ú─â o responsabilitate special─â: va deveni doar a doua suveran─â din istoria Norvegiei, dup─â Regina Margaret, care a domnit ├«n secolul al XV-lea. P├ón─â c├ónd va veni acel moment, Ingrid ├«ncearc─â s─â duc─â o existen┼ú─â c├ót mai obi┼čnuit─â ┼či s─â combine evenimentele regale rigide cu activit─â┼úi distractive precumÔÇŽ surfingul. Da, prima n─âscut─â a Prin┼úului Haakon se d─â ├«n v├ónt dup─â acest sport nautic, ba chiar particip─â ┼či la competi┼úii, cu mare succes chiar. Anul trecut, prin┼úesa a reu┼čit s─â c├ó┼čtige medalia de aur la campionatul na┼úional de surfing pentru juniori, lucru care spune multe despre determinarea fetei. Este clar c─â Ingrid a mo┼čtenit frumuse┼úea de la mama ei, Prin┼úesa Mette-Marit, iar genele sportive de la tat─âl ei, chipe┼čul Prin┼ú Haakon.

Foto: getty images, profimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg