Gafa de proporţii pe care a făcut-o Kate Middleton la recepţia summit-ului G7. Cum a putut să îi spună prinţului Charles

15 iunie, 2021
1 profimedia kate jpg jpeg

Kate Middleton a făcut o gafă imensă, având în vedere solemnitatea momentului la care se afla. Ce s-a întâmplat?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost vineri seara gazda unei recepţii în onoarea liderilor statelor din grupul G7. Summitul are loc timp de trei zile în Cornwall şi este prima reuniune a liderilor G7 faţă în faţă din pandemie. Reprezintă primul eveniment public major în care aceştia s-au reunit după funeraliile prinţului consort Philip, în aprilie.

La recepţia regală a summit-ului G7 care a avut loc în Cornwall, Anglia, au participat nume grele şi şefi de stat. Suverana în vârstă de 95 de ani a fost însoţită de ceilalţi cei mai importanţi membri ai familiei regale britanice: fiul său şi prinţul moştenitor Charles şi soţia acestuia Camilla, precum şi nepotul reginei, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate.

La recepţie, desfăşurată la Eden Project, cea mai mare grădină botanică interioară din lume, regina s-a întâlnit cu Joe Biden pentru prima dată de la învestirea acestuia la Casa Albă. Biden devine astfel al 13-lea preşedinte american pe care suverana britanică îl întâlneşte în cei 69 de ani de domnie.

Un expert care citeşte pe buze a dezvăluit cotidianului DailyMail că ducesa a avut un comentariu total nepotrivit momentului. Kate, în vârstă de 39 de ani, l-a numit pe prinţul Charles ”bunicule” în public. Iar acest lucru este inacceptabil, având în vedere solemnitatea momentului şi rangul lui Charles.

Veselă şi dezinvoltă cum o ştim, Kate a spus: ”Bună, bunicule! Ce mai faci?”. Aşa i s-a adresat ducesa viitorului rege al Angliei când acesta a venit să-i salute pe ducii de Cambridge.

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost foarte plin pentru monarhia britanică. Evenimentele întâlnirii la vârf G7, sărbătorirea celor 95 de ani ai reginei Elisabeta, întâlnirea oficială cu soţii Biden, recepţia, toate acestea au arătat că monarhia începe să îşi reia viaţa socială, atât de dorită în pandemie.

Deşi a fost un sfârşit de săptămână solicitant, regina a fost foarte bine dispusă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William (6) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}