Gemenii Jacques şi Gabriella de Monaco s-au distrat cu tatăl lor la circ

23 ianuarie, 2023
Printul Albert de Monaco si copiii sai, gemenii Jacques si Gabriella, la circ   profimedia 0751161818 jpg

În cea de-a treia zi a Festivalului Internaţional de Circ de la Monte-Carlo, Prinţul Albert de Monaco a mers în tribune împreună cu copiii şi nepoţii săi.

Prințul Albert de Monaco s-a bucurat duminică de o zi de distracție alături de gemenii săi în vârstă de opt ani ai, Prințul moştenitor Jacques și Prințesa Gabriella.

Cei mai mici membri ai Familiei Princiare, care nu mai participaseră la un spectacol al festivalului din 2019, şi-au făcut apariţia la cea de-a 45-a ediție a Festivalului Internațional de Circ, găzduită de Principat, fiind întâmpinați la sosire de clovni îmbrăcați în jachete cu imprimeu cu stele aurii și marine.

Gemenii Prinţului Albert și Charlene de Monaco s-au lăsat apoi fotografiaţi în compania tatălui lor, alături de gimnaşti, acrobaţi şi dresori. Ei au fost îmbrăcaţi potrivit cu vremea friguroasă de afară, Gabriella purtând o haină gri cu guler, în timp ce fratele ei a îmbrăcat o jachetă cu glugă de culoare bleumarin.

Jacques și Gabriella au fost însoțiți şi de verișorii lor mai mari, Louis Ducruet, în vârstă de 30 de ani, și Camille Gottlieb, în vârstă de 24 de ani.

Prințesa Stephanie de Monaco este președinta celei de-a 45-a ediții a Festivalului Internațional de Circ, precum și președinte de onoare al Federației de Circ, care reprezintă circurile și școlile de circ din întreaga lume.

Charlene de Monaco nu a fost alături de Grimaldi duminică, ea care și-a reluat totuși principalele obligații de câteva luni, înmulțind aparițiile. Monegascii au observat, de asemenea, o schimbare pozitivă de comportament la prințesă. Bertrand Deckers, un jurnalist belgian specializat în regalităţi, a explicat într-un interviu pentru "Voici" că Charlène Wittstock devenise "stăpână pe rolul ei", după ce a lipsit mult timp din cauza unor grave probleme de sănătate. Deocamdată, absența mamei Gabriellei și a lui Jacques în acest weekend nu a fost justificată în niciun fel de familie.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg