Gemenii Jacques şi Gabriella de Monaco s-au distrat cu tatăl lor la circ

23 ianuarie, 2023
Printul Albert de Monaco si copiii sai, gemenii Jacques si Gabriella, la circ   profimedia 0751161818 jpg

În cea de-a treia zi a Festivalului Internaţional de Circ de la Monte-Carlo, Prinţul Albert de Monaco a mers în tribune împreună cu copiii şi nepoţii săi.

Prințul Albert de Monaco s-a bucurat duminică de o zi de distracție alături de gemenii săi în vârstă de opt ani ai, Prințul moştenitor Jacques și Prințesa Gabriella.

Cei mai mici membri ai Familiei Princiare, care nu mai participaseră la un spectacol al festivalului din 2019, şi-au făcut apariţia la cea de-a 45-a ediție a Festivalului Internațional de Circ, găzduită de Principat, fiind întâmpinați la sosire de clovni îmbrăcați în jachete cu imprimeu cu stele aurii și marine.

Gemenii Prinţului Albert și Charlene de Monaco s-au lăsat apoi fotografiaţi în compania tatălui lor, alături de gimnaşti, acrobaţi şi dresori. Ei au fost îmbrăcaţi potrivit cu vremea friguroasă de afară, Gabriella purtând o haină gri cu guler, în timp ce fratele ei a îmbrăcat o jachetă cu glugă de culoare bleumarin.

Jacques și Gabriella au fost însoțiți şi de verișorii lor mai mari, Louis Ducruet, în vârstă de 30 de ani, și Camille Gottlieb, în vârstă de 24 de ani.

Prințesa Stephanie de Monaco este președinta celei de-a 45-a ediții a Festivalului Internațional de Circ, precum și președinte de onoare al Federației de Circ, care reprezintă circurile și școlile de circ din întreaga lume.

Charlene de Monaco nu a fost alături de Grimaldi duminică, ea care și-a reluat totuși principalele obligații de câteva luni, înmulțind aparițiile. Monegascii au observat, de asemenea, o schimbare pozitivă de comportament la prințesă. Bertrand Deckers, un jurnalist belgian specializat în regalităţi, a explicat într-un interviu pentru "Voici" că Charlène Wittstock devenise "stăpână pe rolul ei", după ce a lipsit mult timp din cauza unor grave probleme de sănătate. Deocamdată, absența mamei Gabriellei și a lui Jacques în acest weekend nu a fost justificată în niciun fel de familie.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}