Gemenii Jacques şi Gabriella sunt foarte afectaţi de lipsa mamei lor, Prinţesa Charlene. Prinţii au fost retraşi de la şcoală din cauza stresului

14 decembrie, 2021
3 charlene 1 jpg jpeg

Situaţia la palatul regal monegasc este departe de a fi elucidată.

Ce fel de afecţiune a doborât-o pe Prinţesa Charlene şi de ce s-a internat aceasta într-o clinică de recuperare? Cel mai trist este că problemele de sănătate ale prinţesei i-au afectat chiar şi pe copiii acesteia şi-ai Prinţului Albert. Gemenii Jacques şi Gabriella, în vârstă de şapte ani, au fost retraşi de la şcoală de către tatăl lor, Prinţul Albert, şi sunt şcolarizaţi, acum, la palat.

Motivul? Stresul prin care aceştia trec din cauza celor întâmplate mamei lor. Cei doi copii au început să frecventeze cursurile unei şcoli private franceze din luna septembrie, însă, mai nou, sunt şcolarizaţi la palatul din Monaco.

stanga
dreapta
4 charlene si albert jpg jpeg
4 gemeni charlene jpg jpeg
5 gemeni charlene 2 jpg jpeg
3 charlene 1 jpg jpeg

Vinerea trecută, gemenii lui Charlene şi lui Albert de Monaco au împlinit şapte ani. Din păcate, mama copiilor, Charlene de Monaco a fost nevoită să lipsească de la ziua lor, fiind internată la o clinică de recuperare în afara statului Monaco. Cu toate acestea, prinţesa a ţinut să marcheze momentul pe Instagram, acolo unde a postat mai multe poze cu Prinţii Jacques şi Gabriella, de la ziua lor de pe 10 decembrie.

Este prima data când Charlene dă un semn public de viaţă de când s-a internat în acea clinică de sănătate, la sfârşitul lunii noiembrie, după ce s-a întors acasă din Africa de Sud. "La mulţi ani, copiii mei! Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu aşa copii minunaţi. Sunt binecuvântată. Cu dragoste, mama", a scris prinţesa alături de fotografiile cu copiii ei, unele care au fost făcute la ziua lor, sărbătorită în cadrul palatului princiar din Monaco.

În anii precedenţi, copiilor li se sărbătorea ziua de naştere cu o petrecere mare la palat, dar se presupune că starea precară de sănătate a mamei lor ar fi motivul pentru care, anul acesta, a fost preferată o aniversare mai restrânsă.

Zilele trecute, Prinţul Albert a fost nevoit să infirme multe zvonuri legate de sănătatea soţiei sale, într-un răspuns pentru revista People: “A slăbit foarte mult, lucru care o face vulnerabilă la multe potenţiale boli, cum ar fi o gripă sau, Doamne fereşte, infecţia cu COVID. Pentru că oricum circulă multe zvonuri, vreau să precizez că nu este vorba despre COVID. Şi nici cancer. Şi nici vreo problemă legată de relaţia noastră. Şi ca să punctez şi altă speculaţie, nu este vorba nici de vreo operaţie estetică sau orice altceva de genul ăsta.”Recente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg