Gestul emoţionant făcut de Regina Consoartă Camilla în memoria suveranei Elisabeta a II-a

17 octombrie, 2022

Soţia Regelui Charles a bifat încă un punct la capitolul imagine, apăsând un punct sensibil pentru a ajunge la inimile supuşilor britanici.

Regina Consoarta Camilla si ursuletii lasati drept omagiu pentru regina Elisabeta a II a (4) jpg

Poate că englezii încă n-o stimează îndeajuns ca să o considere regina lor, dar măcar din preţuire pentru Charles al III-lea, care a aşteptat atâta să ajungă pe tron, o acceptă pe Camilla ca fiind la dreapta lui, ca aleasa lui şi noua lor suverană.

Însă Camilla chiar face eforturi pentru a se face mai "iubibilă" şi pentru asta uzează de orice mijloc prin care ar putea ajunge la sufletul supuşilor britanici. Dacă în perioada de dinainte a vizitat lumea în lung şi-n lat şi, ca Ducesă de Cornwall, a participat la tot felul de acţiuni şi sindrofii populare, menite să ţină monarhia aproape de popor, acum, ca Regină Consoartă, Camilla nu mai poate coborî în stradă să mângâie animale, să facă dansuri sprinţare sau să bea câte un brandy sau o bere nefiltrată. Aşa că trebuie să folosească nişte instrumente mai "soft" cu care să-şi atragă simpatia.

Camilla tocmai ce-a fost fotografiată alături de o parte dintre cei peste 1.000 de ursuleți de pluș care au fost lăsați la porţile reşedinţelor regale şi de-a lungul traseului cortegiului funerar în semn de omagiu pentru regretata Regină Elisabeta a II-a. Ursuleţii or fi donați acum pentru Barnardo’s - cea mai mare organizaţie non-guvernamentală caritabilă pentru copii. Înainte de-a ajunge la copiii aflaţi în nevoie, ursuleţii vor fi curăţaţi pentru a arăta cât mai bine înainte de sosirea la noua lor casă.

Poza a fost realizată de fotograful regal Chris Jack la Clarence House, pe 13 octombrie, cu ocazia celei de-a 64-a aniversări a publicării primei cărţi cu ursuleţul Paddington.

În 2016, Majestatea Sa Regina Elisabeta i-a pasat Camillei patronajul Barnardo's. Cei implicați în acest proiect speră că ursuleții de pluș vor fi iubiți mulți ani de copiii sprijiniți de Barnardo's, înțelegând în același timp povestea din spatele ursuleților și modul în care au fost donați.

FOTO: Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg