Gluma pe care Camilla nu a „gustat-o“! Discursul unui actor a fost cenzurat, pentru ca familia regală să nu pornească un scandal

9 aprilie, 2019
1 profimedia 0425025151 jpg jpeg

Va fi următoarea Regină a Marii Britanii, însă se pare că nu are simţul umorului foarte dezvoltat! Camilla a fost ţinta unor glume făcute de actorul britanic Danny Dyer, însă discursul acestuia a fost cenzurat.

Prezent pe scena Premiilor Olivier, care au avut loc în urmă cu doar câteva zile în Londra, la Royal Albert Hall, Danny Dyer, recunoscut în ţara sa pentru umorul său îndrăzneţ, a făcut o glumă la adresa Camillei, care pare că nu a fost „gustată“ de aceasta.

„Aplauze pentru Ducesa care se află printre noi. A venit fără Charlie în seara asta, din câte văd. Revin să te văd mai târziu“, a spus Danny Dyer, ştiind că în sală se află şi Camilla Parker Bowles.

profimedia 0425090647 jpg jpeg

Difuzat pe postul ITV, evenimentul a avut nevoie de cenzură la montaj, deoarece producătorii nu au vrut ca familia regală să se supere şi să pornească un scandal, astfel că discursul actorului britanic nu a apărut în întregime la TV.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg