Greșeala pentru care cumnata Regelui Charles al III-lea a trebuit să-și ceară scuze

7 februarie, 2023

Contesa de Wessex a fost nevoită să trimită o scrisoare de scuze în urma unei erori făcute la Royal Variety Performance.

Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg

Prințul Edward și soția sa, Sophia, Contesă de Wessex, au devenit arma secretă a Familiei Regale britanice pentru a compensa plecarea Ducelui și Ducesei de Sussex în urma plecării lor din monarhie, pentru a face față acuzațiilor acestora la adresa „Firmei“ și pentru a combate daunele provocate de prietenia dintre Prințul Andrew și Jeffrey Epstein.

Prințul Edward este singurul fiu al Reginei Elisabeta a II-a care nu a divorțat și, iar Sophie a fost nora preferată a ei. În afară de scandalurile minore și de faptul că, înainte de nuntă, a fost surprinsă de o cameră de filmat vorbind mai puțin frumos despre viitoarea ei soacră, cumnata lui Charles al III-lea a fost întotdeauna o persoană de încredere.

Printul Edward si sotia sa, Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245288029 jpg

Cu toate acestea, chiar și Contesa de Wessex mai face uneori greșeli și a fost nevoită recent să trimită o scrisoare de scuze comediantului Frank Skinner, după ce l-a jignit în timpul scurtei lor întâlniri de anul trecut la Royal Variety Show, un program anual de varietăți televizat în Marea Britanie, organizat pentru strângerea de fonduri pentru o organizație caritabilă care ajută foștii lucrători din showbiz după pensionare.

Și, deși era o seară importantă pentru celebrități, care aveau șansa să cânte în fața Familiei Regale, comediantul Frank Skinner a dezvăluit că a fost puțin dezamăgit după întâlnirea cu cumnata Charles al III-lea Sophie.

Ce s-a întâmplat la Royal Variety Show?

Frank Skinner s-a îmbolnăvit cu puțin timp înainte de ziua cea mare și abia a reușit să treacă de repetiția generală înainte de a cânta melodia "Three Lions", pe care a compus-o pentru Euro 1996. "Chiar m-a durut să cânt. Dar nu am lăsat niciodată patru minute de disconfort să mă rețină. Apoi am trecut la întâlnirea cu Familia Regală. Prințul Edward și Sophie, contesa de Wessex. Ea era în față. Și mi-a spus: «Nu renunța la meseria ta de bază»". Acest comentariu, pentru un comediant cu o carieră ca a sa, a fost o palmă, mai ales că Skinner face stand-up live de zeci de ani, cântă la ukulele și a mai scris două cântece pentru Cupa Mondială din Franța și Africa de Sud, după ce "Three Little Lions" a fost bine primit.

Contesa de Wessex, alături de Ian Broudie, David Baddiel și Frank Skinner (de la stânga la dreapta).
Contesa de Wessex, alături de Ian Broudie, David Baddiel și Frank Skinner (de la stânga la dreapta).

Practic, Skinner a considerat că remarca contesei a fost de o lipsă de respect impardonabilă, după ce a insistat s-o întrebe dacă prestația lui a fost atât de rea. Iar ea i-a spus: "Ei bine, știi, mi-am dat seama, știi, nu e ceea ce faci tu... Voi sunteți pe ecran, nu-i așa, nu sunteți obișnuiți cu publicul live. (...) Nu ați mai făcut nicăieri ceva de mărimea asta".

Povestindu-i apoi cum a cântat la Palladium, Sophie a avut din nou o reacție ciudată: "S-a uitat la mine și mi-a spus: «Nu ar trebui să te cerți, nu cred că ar trebui să te cerți cu mine, ar trebui doar să dai din cap». A fost o chestie foarte ciudată."

Scuze regale

Acum, toată presa britanică a semnalat că soția Prințului Andrew i-a trimis lui Frank Skinner o notă scrisă de mână cu scuzele sale pentru comportamentul inadecvat de la Royal Variety Show.

"Am primit un bilet foarte frumos săptămâna aceasta - neașteptat - de la cineva despre care am vorbit la emisiunea de radio", a spus Skinner. "Și nu am de gând să vă spun exact ce conținea, dar a fost minunat. Și știți când îmi vine în minte cuvântul «elegant»... Am fost foarte emoționat de el. A venit de la Bagshot Park - casa Contesei de Wessex, cu care am avut un mic incident la Royal Variety", a fost singurul comentariu pe care l-a mai făcut Frank Skinner despre întâlnirea sa cu Sophie.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg