Harry ar putea comenta încoronarea lui Charles al III-lea pentru la televiziunea americană

2 februarie, 2023

Dacă prezența Ducelui și a Ducesei de Sussex la Westminster pentru încoronarea regelui Charles al III-lea este încă sub semnul îndoielii, "fiul rătăcitor" ar putea face o avere comentând evenimentul la televiziunea americană.

Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg

În ciuda indiscrețiilor scandaloase ale Prințului Harry, expuse cu complacere în biografia sa, "Spare", și în documentare și alte interviuri, se pare că Regele Charles al III-lea ar dori în continuare ca fiul său rebel să participe la festivitățile de încoronare din 6 mai 2023. Potrivit unei persoane din interiorul Palatului, Ducii de Sussex "vor fi neapărat invitați". O variantă de compromis ar fi ca Prințul Harry și Meghan Markle să fie prezenți acolo, dar într-un rol discret, neoficial. De exemplu, să nu apară la balconul Palatului Buckingham pentru a saluta mulțimea.

Cu toate acestea, un sondaj recent realizat a arătat că 60% dintre britanici cred că Ducele de Sussex ar trebui să fie invitat. Pe de altă parte, 55% dintre cei chestionați de "The Independent" consideră că Prințul Harry ar trebui să își piardă titlul de Duce de Sussex din cauza dezvăluirilor sale nepotrivite.

Charles, Camilla, William și Kate sunt reticenți, pe bună dreptate, în a-l invita pe prea vorbărețul "Harold", de teamă ca nu cumva comentariile lor intime să fie relatate în presă sau să apară în ediția a doua a memoriilor sale. De exemplu, 86% dintre cititorii ziarului "Mirror" consideră că acesta "le-a pierdut încrederea prin dezvăluirea unor conversații private".

Plătit pentru a fi comentator regal la o mare rețea de televiziune americană

Dar credeți, realmente, că Prințul Harry are vreun interes să facă această nouă deplasare la Londra? Câtă vreme principalele canale de televiziune americane îi plătesc o mulțime de bani pentru a veni să comenteze ceremonia de încoronare, e posibil ca Prințul să prefere să rămână peste Ocean. Căci se pare că atât CBS, cât și NBC speră la o "audiență de succes"! Cele două mari rețele ar fi "pregătite să plătească o sumă uriașă de șapte cifre pentru a obține una dintre cele mai mari lovituri regale din toate timpurile", a declarat o sursă pentru "Sunday Express", adăugând: "Ar valora 5 milioane de dolari doar pentru drepturile de a veni și a se lăuda. Vizionarea încoronării unui nou rege, în timp ce fiul său se află pe canapea și vorbește cu telespectatorii ar crește audiența - chiar dacă Harry ar evita cu totul controversa și nu ar comenta diferendele dintre ei."

Nu există niciun indiciu că Harry s-a hotărât deja ce va face. "Sunt multe lucruri care se pot întâmpla până atunci. Dar ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor", spunea el într-un interviu. Dar să-l vedem pe fiul Prințesei Diana în rolul de jurnalist "celebru" ar fi o ironie amară pentru cel care repetă la nesfârșit toată ura și disprețul său față de jurnaliști și paparazzi. "Dacă nu va merge la încoronare, ar putea face o avere din postura de comentator regal, meseria pe care o urăște atât de mult", remarcă pe bună dreptate prezentatorul australian vedetă Peter Ford.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg