Harry susține că Familia Regală a fost "fericită să mintă pentru a-l proteja" pe William

13 decembrie, 2022

Potrivit altui trailer lansat de Netflix, Familia Regală britanică ar fi uzat de abuzul emoţional pentru a-i determina pe Ducii de Sussex să se conformeze unui anumit comportament benefic imaginii moştenitorului tronului.

william si harry profi jpg

Ultima acuzaţie adusă de Prinţul Harry și soţia sa, Meghan Markle, la adresa Familiei Regale britanice a fost expusă în noul trailer pentru cea de-a doua parte a documentarului lor profitabil de pe Netflix. Ducele și Ducesa de Sussex vorbesc despre "gaslighting instituțional", în traducere  o formă de abuz psihologic în care o persoană este manipulată pentru a-și pune la îndoială propria sănătate mintală și percepție a realității.

Realizatorii documentarului au folosit pentru ilustrare o imagine a Palatului Buckingham și imagini cu cei doi fraţi, Harry și William, de la înmormântarea bunicului lor, pe fundalul căreia Prinţul Harry spune: "Au fost fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu. Însă nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi".

Iar Meghan pune paie pe foc: "Nu am fost aruncată la lupi. Am fost hrănită de lupi".

Prințul Harry se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă el și Meghan Markle nu ar fi fugit din Marea Britanie în Statele Unite atunci când au făcut-o, după ce au renunțat la statutul de membri seniori al Familiei Regale. "Securitatea noastră era trasă la sorți. Oricine din lume știa unde ne aflam", spune Meghan. Când totul a ajuns la un punct de fierbere, Prințul Harry a spus: "Trebuie să plecăm de aici!". Există chiar și imagini filmate de Prințul Harry în "zborul libertății", în timp ce el și Meghan plecau.

Primele trei episoade din documentarul Netflix "Harry & Meghan" au fost difuzate săptămâna trecută, iar ultimele trei episoade de o oră vor fi difuzate joia aceasta. Dacă prima parte a acoperit curtarea și povestea de dragoste a cuplului, următoarele părţi par a fi o demontare a moștenirii regretatei Regine Elisabeta a II-a, unii spunând că pare că cei doi vor să "distrugă monarhia".

De asemenea, Harry a lansat o serie de ironii la adresa familiei sale, în special a tatălui și a fratelui său, sugerând inclusiv că aceștia nu s-au căsătorit din dragoste, ci cu o femeie care se potrivea "tiparului" dorit.

meghan markle harry william kate middleton 1 jpeg

Sugestia clară este că următoarea parte - care acoperă nunta cuplului, certurile ulterioare cu William și Kate și ieșirea din Familia Regală - va fi mult mai brutală pentru Palatul Buckingham.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Margaret GettyImages 695392 jpg
Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}