Imagine rară cu Regina Rania și frumoasele sale fiice, Iman și Salma

26 septembrie, 2022

Frumoase și realizate, fetele suveranei Iordaniei apar alături de aceasta într-un tablou de familie, cu ocazia zilei lor de naștere.

Regina Rania și Prințesa Iman jpg

Septembrie este o lună de suflet pentru Regina Iordaniei, ale cărei fiice s-au născut aproape în aceeași zi, la distanță de patru ani. Cea mare, Iman, s-a născut pe 27 septembrie 1996, fiind al doilea copil al reginei cu Regele Abdullah al II-lea după Prințul Moștenitor Hussein, mai mare cu doi ani decât ea. Iar Salma a venit pe lume patru ani mai târziu, dar pe 26 septembrie.

Regina Rania a publicat o fotografie în care apare alături de Salma și Iman, pentru a marca cele două aniversări. „Prietenia noastră devine mai puternică, pe măsură ce voi creșteți. Nu-mi puteam dori prietene mai bune ca voi. La mulți ani, Salma și Iman”, a transmis frumoasa Rania, ajunsă la 52 de ani, vârstă pe care nu și-o arată nicicum.

Regina Rania si fiicele sale Salma si Iman jpg

Ambele fiice ale suveranei Iordaniei sunt frumoase și realizate, ajungând acum la vârsta măritișului. De altfel, peste vară, Casa Regală hașemită a făcut publică vestea că Prințesa Iman (26) s-a logodit cu finanțistul newyorkez Jameel Alexander Thermiotis. Și, la o lună după aceea, Rania vorbea și despre logodna fiului său cel mare, Prințul Moștenitor Hussein, cu Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif.

Cum pregătirile pentru ambele nunți sunt pe rol și știm ce presupune asta la curțile regale din lumea arabă, mai ales cea pentru un prinț moștenitor, Rania profită de timpul petrecut alături de ambele ei fiice, una dintre ele urmând să se stabilească definitiv la New York.

La cei 22 de ani ai săi, Salma este încă în afara obligațiilor maritale, dar la vârsta potrivită pentru a-i fi cerută mâna. Însăși Regina Rania avea doar 23 de ani atunci când a ajuns la altar la brațul Regelui Abdullah al II-lea, iar la 24 de ani devenea mamă. Și da, atât ea, cât și soțul său sunt doi suverani moderni, care au inovat regulile de Palat, însă anumite pricipii rămân de neclintit chiar și la curtea lor și de la care se așteaptă menținerea unor tradiții de familie așa cum le-au moștenit și ei, la rândul lor.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana