Imagine rară cu Regina Rania și frumoasele sale fiice, Iman și Salma

26 septembrie, 2022

Frumoase și realizate, fetele suveranei Iordaniei apar alături de aceasta într-un tablou de familie, cu ocazia zilei lor de naștere.

Regina Rania și Prințesa Iman jpg

Septembrie este o lună de suflet pentru Regina Iordaniei, ale cărei fiice s-au născut aproape în aceeași zi, la distanță de patru ani. Cea mare, Iman, s-a născut pe 27 septembrie 1996, fiind al doilea copil al reginei cu Regele Abdullah al II-lea după Prințul Moștenitor Hussein, mai mare cu doi ani decât ea. Iar Salma a venit pe lume patru ani mai târziu, dar pe 26 septembrie.

Regina Rania a publicat o fotografie în care apare alături de Salma și Iman, pentru a marca cele două aniversări. „Prietenia noastră devine mai puternică, pe măsură ce voi creșteți. Nu-mi puteam dori prietene mai bune ca voi. La mulți ani, Salma și Iman”, a transmis frumoasa Rania, ajunsă la 52 de ani, vârstă pe care nu și-o arată nicicum.

Regina Rania si fiicele sale Salma si Iman jpg

Ambele fiice ale suveranei Iordaniei sunt frumoase și realizate, ajungând acum la vârsta măritișului. De altfel, peste vară, Casa Regală hașemită a făcut publică vestea că Prințesa Iman (26) s-a logodit cu finanțistul newyorkez Jameel Alexander Thermiotis. Și, la o lună după aceea, Rania vorbea și despre logodna fiului său cel mare, Prințul Moștenitor Hussein, cu Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif.

Cum pregătirile pentru ambele nunți sunt pe rol și știm ce presupune asta la curțile regale din lumea arabă, mai ales cea pentru un prinț moștenitor, Rania profită de timpul petrecut alături de ambele ei fiice, una dintre ele urmând să se stabilească definitiv la New York.

La cei 22 de ani ai săi, Salma este încă în afara obligațiilor maritale, dar la vârsta potrivită pentru a-i fi cerută mâna. Însăși Regina Rania avea doar 23 de ani atunci când a ajuns la altar la brațul Regelui Abdullah al II-lea, iar la 24 de ani devenea mamă. Și da, atât ea, cât și soțul său sunt doi suverani moderni, care au inovat regulile de Palat, însă anumite pricipii rămân de neclintit chiar și la curtea lor și de la care se așteaptă menținerea unor tradiții de familie așa cum le-au moștenit și ei, la rândul lor.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg