În haine lejere sau costum de baie, Prinţesa Mary a fost vânată de presa australiană

28 decembrie, 2022

Anul acesta, nora Reginei Margrethe a II-a a făcut Sărbătorile în țara sa natală, Australia, după cinci ani de absenţă. 

Familia Regala daneza in Australia, Printesa Mary, Printul Mostenitor Frederik si copiii lor  pagina oficiala jpg

Între Sydney și Tasmania, Prinţesa Mary a Danemarcei s-a bucurat de întoarcerea în țara sa natală alături de soțul ei, Prințul Moștenitor Frederik, și de cei patru copii ai lor, la cinci ani după ultima lor vizită pe acest continent.

Pe străzile din Bondi, ea n-a putut trece neobservată. Îmbrăcată într-o cămașă portocalie și pantaloni negri, Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei s-a bucurat din plin de zilele însorite, care îi lipsesc atât de mult în recea şi îndepărtata ţară nordică. Plecată din Copenhaga pe 9 decembrie 2022 împreună cu cele două fiice și cu fiul cel mic, nora reginei Margrethe a II-a este fericită că s-a reunit cu soțul ei, Prințul Moștenitor Frederik, și cu fiul lor cel mare, Prințul Christian, care au zburat spre Australia abia pe 17 decembrie.

Vacanța la Down Under este fix ceea ce avea nevoie acest cuplu și cei patru copii ai lor, Prințul Christian, Prințesa Isabella, Prințul Vincent și Prințesa Josephine, după scandalul care a zguduit Curtea daneză toamna aceasta - după decizia controversată a suveranei de a le retrage titlurile celorlalţi nepoţi ai săi.

Practic, este pentru prima dată când cei șase se află pe continentul australian din 2017. Cumpărăturile și prânzul în familie sunt la ordinea zilei, în Bondi, în suburbiile estice ale orașului Sydney. Fosta domnișoară de onoare a lui Mary, Amber Petty, a fost nelipsită de la ieşirile lor în oraş, după cum relatează şi "Daily Mail Australia".

Deși aceste vacanțe reprezintă o pauză de la angajamentele oficiale, ele nu sunt tocmai odihnitoare pentru soția lui Frederik al Danemarcei. O mare sportivă, Mary și-a pus pantofii sport pentru o alergare matinală în Sydney, luându-i cu ea pe Prințul Moștenitor și pe fiul lor, Vincent. Şi, având marea aproape, nora lui Margrethe a II-a nu a rezistat mult timp chemării de a înota.

Însoțită de familie și de prieteni, Prinţesa Mary a savurat fiecare moment al întoarcerii sale la rădăcini, împărtășind aceste clipe de relativă libertate cu fiicele sale, Isabella și Josephine. 

După câteva zile petrecute la Sydney, cuplul regal și copiii lor au mers la Hobart, în Tasmania, unde s-a născut Mary. Tatăl ei, John Dalgleish Donaldson, abia aştepta să sărbătorească Crăciunul împreună cu nepoții săi.

A fost, de asemenea, o ocazie pentru Frederik și familia sa de a face publică o fotografie oficială din vacanța lor în Oceania. "Crăciun fericit de la Down Under, unde sărbătorim Crăciunul în Tasmania. Aici nu sunt temperaturi scăzute sau copaci fără frunze, ci vară și vreme caldă", a scris cuplul moștenitor pe rețelele de socializare.

FOTO: pagina oficială/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}