Încă un absolvent regal! Achileas, „Principele Actor“, a terminat facultatea la New York

25 mai, 2023

Nepotul ultimului rege al Greciei tocmai și-a finalizat studiile în America, cu o diplomă de licență în arte.

Achileas al Greciei   profimedia 0750049279 jpg

La scurt timp după ce Prințesa Leonor a Spaniei și Prințesa Alexia a Olandei au absolvit UWC Atlantic College din Țara Galilor, iar Prințesa Salma a Iordaniei și-a aruncat în sus toca de absolventă a Universității Southern California, mai bifăm un absolvent cu sânge albastru în vara lui 2023: pe Achileas (22), cel de-al treilea născut al Prințului Moștenitor Pavlos și al Prințesei Marie-Chantal.

Pentru aceștia, Achileas este al doilea care termină facultatea dintre cei cinci copii ai lor. Dacă anul trecut se bucurau la absolvirea fiului cel mare, Constantin al Greciei, la Universitatea Georgetown - aceeași universitate unde a studiat și tatăl său, Pavlos al Greciei, dar și Regele Filip al VI-lea -, acum a venit rândul celui de-al treilea născut al său să-și încheie studiile cu diploma de onoare.

Achileas, care a studiat timp de patru ani la Wellington College din Berkshire, un internat din afara Londrei, a absolvit cu onoruri. Marți, ceremonia absolvirii a avut loc la NYU Gallatin, iar Achileas al Greciei și Danemarcei a primit diploma în Arte și Literatură chiar sub ochii mamei sale, Prințesa Marie-Chantal Mille, și a restului familiei sale.

Îmbrăcată într-un model midi alb, foarte estival, cu mâneci bufante pe jumătate, cu modele ajurate și o mini geantă de rafie, designerul și femeia de afaceri Marie-Chantal s-a arătat încântată de evenimentul care a marcat încheierea studiilor universitare ale lui Achileas.

Prințul, care cochetează cu actoria, motiv pentru care i se mai spune și „Principele Actor“, a purtat un costum închis la culoare și cravată asortată, pe sub roba tipică Universității din New York. Din sală nu a lipsit nici iubita sa, modelul și fotograful Isabella Massenet, care a absolvit la rândul său o facultate de arte.

"Suntem foarte mândri de realizările și dedicarea ta. Lumea te așteaptă", l-a felicitat Prințul Pavlos al Greciei pe fiul său pe rețelele de socializare.

Prințul moştenitor Pavlos și Marie-Chantal sunt căsătoriți din 1995 și au împreună cinci copii: Maria-Olympia (26), Constantin Alexios (24), Achileas-Andreas (22), Odysseas Kimon (18) și Aristidis-Stavros (14). Cuplul locuiește în prezent în New York, dar, în urma decesului Regelui Constantin al elenilor, s-ar putea muta permanent în Grecia. Totuși, această chestiune rămâne încă în discuție, Pavlos nedorind să confirme niciuna dintre variante, preferând să spună că vrea să petreacă mai mult timp în țara sa natală.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg