Încă un absolvent regal! Achileas, „Principele Actor“, a terminat facultatea la New York

25 mai, 2023

Nepotul ultimului rege al Greciei tocmai și-a finalizat studiile în America, cu o diplomă de licență în arte.

Achileas al Greciei   profimedia 0750049279 jpg

La scurt timp după ce Prințesa Leonor a Spaniei și Prințesa Alexia a Olandei au absolvit UWC Atlantic College din Țara Galilor, iar Prințesa Salma a Iordaniei și-a aruncat în sus toca de absolventă a Universității Southern California, mai bifăm un absolvent cu sânge albastru în vara lui 2023: pe Achileas (22), cel de-al treilea născut al Prințului Moștenitor Pavlos și al Prințesei Marie-Chantal.

Pentru aceștia, Achileas este al doilea care termină facultatea dintre cei cinci copii ai lor. Dacă anul trecut se bucurau la absolvirea fiului cel mare, Constantin al Greciei, la Universitatea Georgetown - aceeași universitate unde a studiat și tatăl său, Pavlos al Greciei, dar și Regele Filip al VI-lea -, acum a venit rândul celui de-al treilea născut al său să-și încheie studiile cu diploma de onoare.

Achileas, care a studiat timp de patru ani la Wellington College din Berkshire, un internat din afara Londrei, a absolvit cu onoruri. Marți, ceremonia absolvirii a avut loc la NYU Gallatin, iar Achileas al Greciei și Danemarcei a primit diploma în Arte și Literatură chiar sub ochii mamei sale, Prințesa Marie-Chantal Mille, și a restului familiei sale.

Îmbrăcată într-un model midi alb, foarte estival, cu mâneci bufante pe jumătate, cu modele ajurate și o mini geantă de rafie, designerul și femeia de afaceri Marie-Chantal s-a arătat încântată de evenimentul care a marcat încheierea studiilor universitare ale lui Achileas.

Prințul, care cochetează cu actoria, motiv pentru care i se mai spune și „Principele Actor“, a purtat un costum închis la culoare și cravată asortată, pe sub roba tipică Universității din New York. Din sală nu a lipsit nici iubita sa, modelul și fotograful Isabella Massenet, care a absolvit la rândul său o facultate de arte.

"Suntem foarte mândri de realizările și dedicarea ta. Lumea te așteaptă", l-a felicitat Prințul Pavlos al Greciei pe fiul său pe rețelele de socializare.

Prințul moştenitor Pavlos și Marie-Chantal sunt căsătoriți din 1995 și au împreună cinci copii: Maria-Olympia (26), Constantin Alexios (24), Achileas-Andreas (22), Odysseas Kimon (18) și Aristidis-Stavros (14). Cuplul locuiește în prezent în New York, dar, în urma decesului Regelui Constantin al elenilor, s-ar putea muta permanent în Grecia. Totuși, această chestiune rămâne încă în discuție, Pavlos nedorind să confirme niciuna dintre variante, preferând să spună că vrea să petreacă mai mult timp în țara sa natală.Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (1) jpg
Margareta a Danemarcei, Nikolai si fratii, GettyImages 521552898 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Birmingham, Getty (3) jpg
Prințesa Diana, Frances Shand Kydd  sursa   GettyImages jpg
Regele Charles și Camilla FOTO Profimedia (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Charles in Transilvania casa de la Viscri (4) jpg
Printul George are o proprietate in Romania jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
regele charles (1) jpg
George și Charlotte jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg