Infanta Sofia a Spaniei vrea să facă parte dintr-o echipă de fotbal feminin

3 februarie, 2023

Potrivit ziarului "El Confidencial", mezina Familiei Regale spaniole va fi supusă curând unor probe pentru a vedea dacă se poate alătura unei echipe de fotbal feminin.

Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg

Nu este un secret că fiica Regelui Felipe al VI-lea este o fană a fotbalului. În prezent, Infanta Sofia joacă ca mijlocaș la o echipă din Madrid, dar tânăra este pe cale să facă încă un pas spre o viitoare carieră de fotbalistă profesionistă. Sora lui Leonor va susține testele de selecție pentru a se alătura Academiei de Fotbal DUX Internacional de Madrid, o echipă cu sediul în Villaviciosa de Odón din Madrid.

Potrivit unor surse apropiate Coroanei spaniole, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia sunt foarte deschişi să vină în întâmpinarea dorințele fiicelor lor și să se asigure că au parte de o educație bună, dar vor, de asemenea, să le protejeze.

Potrivit publicaţiei spaniole "El Confidencial", Infanta Sofia își va putea continua cursurile la colegul privat Santa María de los Rosales din Madrid, întrucât antrenamentele ar urma să aibă loc lunea și vinerea, de la 20:30 la 21:30, și miercurea, de la 18:15 la 19:15. Echipa din divizia 1 are 21 de jucătoare și este înregistrată la Federația Regală de Fotbal din Madrid. Dacă va fi selecționată, Infanta Sofia va juca la categoria de juniori.

Pasiune... în tribune

Nu doar Infanta Sofia este o fană a fotbalului. Mai nou, şi sora ei mai mare, Prinţesa Leonor are un motiv să fie mai atentă la meciuri. Presa spaniolă titrează că moştenitoarea tronului spaniol s-ar fi îndrăgostit de un fotbalist din echipa naţională. Jucătorul care a ajuns la inima tinerei de 17 ani este Gavi, de la FC Barcelona, un fotbalist de numai 18 ani, cu o ascensiune fulminantă în ultimele două sezoane.

Se pare că interesul Prinţesei Leonor pentru fotbalist s-a amplificat după episodul de la Cupa Mondială în care tatăl ei, Regele Spaniei, a fost în vestiarul echipei, unde a primit cadou un tricou chiar de la Gavi.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg