Ingrid Alexandra a Norvegiei, prinţesa care şi-a dorit să sară cu paraşuta

25 ianuarie, 2023
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg

Fiica Prințului moștenitor Haakon și a Prințesei moștenitoare Mette-Marit tocmai a împlinit 19 ani şi nu e o prinţesă tipică.

Casa Regală a Norvegiei a sărbătorit ziua de naștere a Prințesei Ingrid Alexandra cu două noi fotografii - inclusiv una în care apare la un salt cu parașuta. A doua în linia de succesiune la tron, prinţesa norvegiană a împlinit 19 ani pe 21 ianuarie, iar pentru a marca această ocazie, imaginile au fost distribuite pe contul de Instagram al Familiei Regale norvegiene.

Una dintre fotografii o arată pe Prinţesa Ingrid Alexandra îmbrăcată într-un combinezon maro în timpul unui exercițiu de parașutism, în timp ce o alta a surprins-o într-o postură clasică, îmbrăcată cu un pulover tricotat crem şi având la gât un pandantiv în formă de inimă, prins pe un lanț de perle.

Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (3) jpg

Referitor la prima ipostază, atipică pentru o prinţesă, este vorba despre un cadou pe care şi l-a dorit pentru ziua sa de naştere, anul trecut, când a serbat majoratul: un salt cu parașuta de la 20.000 de picioare, desfăşurat în vară împreună cu Comandamentul Special al Apărării de la baza Rena. 

De altfel, Prinţesa Ingrid Alexandra este o pasionată de schi, box și surfing. Ea a câștigat o medalie de aur la campionatul norvegian de surfing pentru juniori în octombrie 2020.

Nepoata Regelui Harald al V-lea  s-a născut pe 21 ianuarie 2004 la Spitalul Universitar Rikshospitalet din Oslo. Prinţesa Ingrid Alexandra a Norvegiei este a doua în linia de succesiune la tronul norvegian, după tatăl ei, Prințul moștenitor Haakon (48), care i-a asigurat locul secund prin modificarea legii, pentru a permite fiicelor întâi născute să urce pe tron în locul fraților lor mai mici de sex masculin. Se așteaptă ca Prințesa Ingrid Alexandra să devină cea de-a doua femeie monarh a țării, după mai bine de 600 de ani, după Regina Margareta din secolul al XV-lea.

Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (1) jpg

Ingrid Alexandra are un frate mai mic, pe Prințul Sverre Magnus, și un frate vitreg mai mare din partea mamei sale, Marius Borg Høiby. 

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}