Însărcinată cu Harry, Prinţesa Diana a ascuns un secret incredibil. Reacţia Prinţului Charles i-a zdrobit inima mamei

18 iulie, 2019
222222222222222222 jpg jpeg

Una dintre cele mai frumoase ipostaze ale regretatei Prinţese Diana a fost aceea de mamă. Ştim că a existat o legătură strânsă între Lady Di şi cei doi fii ai ei, însă un lucru a rămas necunoscut legat de naşterea Prinţului Harry. Charles îşi dorea cu disperare o fetiţă, după ce devenise deja tatăl Prinţului William, iar acest lucru a făcut-o pe faimoasa gravidă să ascundă sexului copilului pe durata întregii sarcini. Dar cu ce cost?  

La aproximativ un an de la naşterea Prinţului William, în iunie 1982, Diana era presată să producă un nou moştenitor. În septembrie 1983, Palatul Buckingham a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, că Diana era din nou însărcinată, însă a pierdut sarcina după numai câteva zile de la anunţul oficial. La începutul anului 1984, Lady Di a descoperit că era iar gravidă, iar, în timpul sarcinii dificile, ea se plângea apropiaţilor că “nu cred că sunt făcută pentru linia de producţie, dar, cu toate astea, merită tot efortul până la urmă”.

gettyimages 1126142310 jpg jpeg

În septembrie 1984, a venit pe lume Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după 9 ore crunte de travaliu. “Charles şi-a dorit o fetiţă”, a declarat, la un moment dat, Prinţesa Inimilor. “Harry era băiat. Iar primul lui comentariu a fost: <O, Doamne Dumnezeule, e băiat!> După care a adăugat: <Are chiar şi părul roşcat!>.” Charles a explicat ulterior că era o glumă, însă “gluma” proaspătului tată n-a fost deloc gustată de faimoasa mămică. Şi asta pentru că cel de-al doilea fiu al lor semăna izbitor de mult cu rudele ei, nicidecum cu familia lui Charles.

gettyimages 1146245516 jpg jpeg

Pentru a agrava şi mai mult situaţia, Charles şi-a făcut cunoscute sentimentele chiar şi la botezul fiului său. Acesta i-a spus soacrei lui: “Am fost extrem de dezamăgiţi! Credeam că era fată…”

3 gettyimages 1146245513 jpg jpeg

Care au fost circumstanţele naşterii lui Harry? În săptămânile dinaintea naşterii lui Harry, cuplul regal era mai apropiat ca niciodată, conform spuselor Dianei. Ea ţinea secret faptul că cel de-al doilea copil al lor era tot băiat, Charles spera să fie fată şi amândoi se înţelegeau de minune în toată acea situaţie delicată în care se aflau. Dezamăgirea lui a fost atât de mare la naştere, încât s-a îndepărtat foarte mult de soţia sa şi s-a apropiat, din nou, de amanta Camilla Parker Bowles.

gettyimages 694916419 jpg jpeg

Părul roşcat al lui Harry n-a trecut neobservat nici de alţii, care au început să bănuiască un lucru deloc plauzibil – că băiatul l-ar avea ca tată biologic pe James Hewitt, un căpitan din armata englezească cu care Diana avusese, pe la sfârşitul anilor ’80, o aventură destul de serioasă. Totuşi asemenea lucru nici măcar n-ar fi fost posibil, având în vedere că Diana şi James s-au cunoscut abia după doi ani de la naşterea lui Harry.

Oricum Prinţul Charles a rămas oftând după un moştenitor de sex feminin, iar dorinţa i-a fost îndeplinită abia în 2015, când i s-a născut nepoţica Charlotte, iar bunicul nu şi-a ascuns entuziasmul: “Mi-am dorit atâta timp o fetiţă, cineva care să aibă grijă de mine la bătrâneţe! Sunt foarte fericit!”, a declarat el reporterilor după naşterea Prinţesei Charlotte. E bine că Charles şi-a văzut în sfârşit visul cu ochii! Păcat că fosta lui soţie n-a reuşit şi ea să se bucure de nepoţi sau măcar să fi avut atunci împlinirea că a oferit familiei regale britanice doi fii cu care să se mândrească!  

4 gettyimages 694916525 jpg jpeg

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg