Jazmin Grimaldi, unul din copiii din flori ai Prințului Albert, la serata dedicată F1

30 mai, 2023

Tânăra i s-a alăturat tatălui său și lui Charlène, care au fost gazdele unei seri care a încheiat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului.

Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg

Formula 1 de la Monaco din acest weekend a lansat imagini care au îmbinat adrenalina Marelui Premiu cu cel mai bun farmec al Principatului. Prinții Albert și Charlène de Monaco au fost gazdele perfecte pentru o competiție în care Charlotte Casiraghi și familia ei au făcut din nou furori, iar Prințul Christian al Danemarcei și-a făcut loc la The Rock.

Ca în fiecare an, finalul competiției de Formula 1 de la Monte Carlo a fost marcată de un dineu elegant, prezidat de Prințul și Prințesa de Monaco. Interesant este, însă, că la serată a participat și Jazmin Grimaldi, fiica suveranului monegasc, care nu a mai fost văzută de ceva vreme alături de tatăl ei la un eveniment - și care cu greu și-a dobândit și locul în familia princiară...

Jazmin, în vârstă de 31 de ani, a fost însoțită de iubitul ei, muzicianul rock Ian Mellencamp. Actriță și cântăreață, Jazmin este fiica rezultată în urma unei relații pe care Albert al II-lea a avut-o cu Tamara Rotolo, înainte de a se căsători cu Prințesa Charlène. Ea a participat duminică la Sporting de Monte Carlo, deși nu a pozat alături de tatăl său.

Jazmin a optat pentru aceleași tonuri în ținuta ei, la fel ca Prințesa Charlène, alb și negru, într-un model foarte original, cu șliț adânc pe picior și un guler supradimensionat, de tip wrap-around.

La dineu a participat și pilotul olandez stabilit la Monte Carlo, Max Verstappen, de la echipa Red Bull, care a câștigat al doilea trofeu în competiție, Fernando Alonso terminând pe locul doi, urmat de francezul Esteban Ocon. Noul încoronat a fost însoțit de partenera sa Kelly Piquet, fiica triplului campion mondial de Formula 1 Nelson Piquet. Cuplul s-a fotografiat cu Prințul și Prințesa de Monaco, la fel ca Regele Malaeziei și alți membri ai monarhiei malaeziene.

Dar ei nu au fost singurii membri ai Familiei Regale, la eveniment participând și Ducele de Castro, Carlos de Borbón y Chevron-Villette, considerat șeful Casei Regale a celor Două Sicilii, a fost însoțit de cele două fiice ale sale, Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara, în rochii de mare impact, în turcoaz cu pietre și cu un imprimeu roșu îndrăzneț.

Geri Halliwell, Álvaro de Orleans-Borbón, împreună cu soția sa, Antonella Rendia, și fiica lor, Eulalia, care a purtat o rochie albastru miezul nopții cu un decolteu adânc, cu pietre și straturi de tul, au fost, de asemenea, prezenți. Prințul Serge al Iugoslaviei, Mohammed ben Sulayem, fost pilot de raliu al Emiratelor Arabe Unite și președinte al Federației Internaționale de Automobilism (FIA), și Sean Wittstock, fratele lui Charlene de Monaco, și soția sa Chantell Sefontein au fost alți invitați la eveniment.

Cine e mama lui Jazmin Grimaldi?

Suveranul în vârstă de 62 de ani are cel puţin doi copii ilegitimi, pe lângă gemenii oficiali, dăruiţi de soţia sa, Prinţesa Charlène de Monaco. Primul dintre aceştia, Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 28 de ani, este o americancă rezultată în urma unei aventuri de-o vară. Mama acesteia, californianca Tamara Rotolo, l-a întâlnit pe Prinţul Albert în 1991, în timpul unei vacanţe a acesteia pe Coasta de Azur.

Cei doi au avut o relaţie scurtă şi pasională, în urma căreia s-a născut, un an mai târziu, fiica cea mare a prinţului, Jazmin. Fetei i s-a ascuns originea nu doar pentru a-l proteja pe prinţul monegasc, ci şi pentru că mama ei, Tamara, era încă măritată cu primul ei soţ, de care a divorţat de-abia în 1992. Rotolo a decis să-şi crească fiica în America, mai exact în Palm Springs, departe de agitaţia şi presiunile vieţii princiare. Micuţa Jazmin a vizitat pentru prima dată Monaco la vârsta de 11 ani şi atunci şi-a dorit să dezvolte o relaţia cu tatăl ei, despre care mama acesteia, Tamara, i-a vorbit dintotdeauna cu sinceritate.

Pe Jazmin Grimaldi am avut ocazia s-o vedem, tot zilele acestea, aducându-i un omagiu inedit Tineri Turner, cântând cu formația pe un acoperiș o piesă a regretatei artiste.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg