Jazmin Grimaldi, unul din copiii din flori ai Prințului Albert, la serata dedicată F1

30 mai, 2023

Tânăra i s-a alăturat tatălui său și lui Charlène, care au fost gazdele unei seri care a încheiat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului.

Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg

Formula 1 de la Monaco din acest weekend a lansat imagini care au îmbinat adrenalina Marelui Premiu cu cel mai bun farmec al Principatului. Prinții Albert și Charlène de Monaco au fost gazdele perfecte pentru o competiție în care Charlotte Casiraghi și familia ei au făcut din nou furori, iar Prințul Christian al Danemarcei și-a făcut loc la The Rock.

Ca în fiecare an, finalul competiției de Formula 1 de la Monte Carlo a fost marcată de un dineu elegant, prezidat de Prințul și Prințesa de Monaco. Interesant este, însă, că la serată a participat și Jazmin Grimaldi, fiica suveranului monegasc, care nu a mai fost văzută de ceva vreme alături de tatăl ei la un eveniment - și care cu greu și-a dobândit și locul în familia princiară...

Jazmin, în vârstă de 31 de ani, a fost însoțită de iubitul ei, muzicianul rock Ian Mellencamp. Actriță și cântăreață, Jazmin este fiica rezultată în urma unei relații pe care Albert al II-lea a avut-o cu Tamara Rotolo, înainte de a se căsători cu Prințesa Charlène. Ea a participat duminică la Sporting de Monte Carlo, deși nu a pozat alături de tatăl său.

Jazmin a optat pentru aceleași tonuri în ținuta ei, la fel ca Prințesa Charlène, alb și negru, într-un model foarte original, cu șliț adânc pe picior și un guler supradimensionat, de tip wrap-around.

La dineu a participat și pilotul olandez stabilit la Monte Carlo, Max Verstappen, de la echipa Red Bull, care a câștigat al doilea trofeu în competiție, Fernando Alonso terminând pe locul doi, urmat de francezul Esteban Ocon. Noul încoronat a fost însoțit de partenera sa Kelly Piquet, fiica triplului campion mondial de Formula 1 Nelson Piquet. Cuplul s-a fotografiat cu Prințul și Prințesa de Monaco, la fel ca Regele Malaeziei și alți membri ai monarhiei malaeziene.

Dar ei nu au fost singurii membri ai Familiei Regale, la eveniment participând și Ducele de Castro, Carlos de Borbón y Chevron-Villette, considerat șeful Casei Regale a celor Două Sicilii, a fost însoțit de cele două fiice ale sale, Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara, în rochii de mare impact, în turcoaz cu pietre și cu un imprimeu roșu îndrăzneț.

Geri Halliwell, Álvaro de Orleans-Borbón, împreună cu soția sa, Antonella Rendia, și fiica lor, Eulalia, care a purtat o rochie albastru miezul nopții cu un decolteu adânc, cu pietre și straturi de tul, au fost, de asemenea, prezenți. Prințul Serge al Iugoslaviei, Mohammed ben Sulayem, fost pilot de raliu al Emiratelor Arabe Unite și președinte al Federației Internaționale de Automobilism (FIA), și Sean Wittstock, fratele lui Charlene de Monaco, și soția sa Chantell Sefontein au fost alți invitați la eveniment.

Cine e mama lui Jazmin Grimaldi?

Suveranul în vârstă de 62 de ani are cel puţin doi copii ilegitimi, pe lângă gemenii oficiali, dăruiţi de soţia sa, Prinţesa Charlène de Monaco. Primul dintre aceştia, Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 28 de ani, este o americancă rezultată în urma unei aventuri de-o vară. Mama acesteia, californianca Tamara Rotolo, l-a întâlnit pe Prinţul Albert în 1991, în timpul unei vacanţe a acesteia pe Coasta de Azur.

Cei doi au avut o relaţie scurtă şi pasională, în urma căreia s-a născut, un an mai târziu, fiica cea mare a prinţului, Jazmin. Fetei i s-a ascuns originea nu doar pentru a-l proteja pe prinţul monegasc, ci şi pentru că mama ei, Tamara, era încă măritată cu primul ei soţ, de care a divorţat de-abia în 1992. Rotolo a decis să-şi crească fiica în America, mai exact în Palm Springs, departe de agitaţia şi presiunile vieţii princiare. Micuţa Jazmin a vizitat pentru prima dată Monaco la vârsta de 11 ani şi atunci şi-a dorit să dezvolte o relaţia cu tatăl ei, despre care mama acesteia, Tamara, i-a vorbit dintotdeauna cu sinceritate.

Pe Jazmin Grimaldi am avut ocazia s-o vedem, tot zilele acestea, aducându-i un omagiu inedit Tineri Turner, cântând cu formația pe un acoperiș o piesă a regretatei artiste.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg