Cum ar arăta Familia Regală dezlănțuită? Imagini amuzante cu regalii, realizate cu ajutorul AI

26 mai, 2023

Nu este pentru prima oară când cineva încearcă să le dea o față mai relaxată locatarilor de la Buckingham. Uite cum i-am surprinde în afara strictelor norme regale.

Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png

Mulți dintre cei care privesc cu interes spre lumea regalităților și-au imaginat, măcar o dată, cum le-ar sta ca oameni simpli, commoners, sau cum se manifestă ei atunci când nu sunt văzuți de public.

Ți-ai imagina-o, de pildă, pe Kate Middleton mixând la platane? Ori pe Camilla dansând, în timp ce Charles trage cu nesaț dintr-un trabuc? Acum e mult mai ușor să îi și vizualizezi în astfel de ipostaze, grație programelor de inteligență artificială (AI), care pot crea grafic ceea ce-ți imaginezi. Datorită unor roboței isteți, putem vedea chiar și cum ar fi putut fi putut sărbători încoronarea Charles și Camilla în culise.

Agenția de design australiană Start Digital a folosit inteligența artificială pentru a crea imagini cu toți membrii Familiei Regale în timp ce se relaxează - iar rezultatele sunt fantastice.

Neil Mason a declarat că i-a venit ideea într-o dimineață și în câteva ore a realizat o galerie completă a cum ar fi putut arăta petrecerea regalilor de după încoronare: Regele Charles cu o țigară în colțul gurii și într-o cămașă hawaiiană, Prințul William făcând câteva mișcări într-un costum portocaliu strălucitor, iar Kate la platane, în timp ce Camilla se dezlănțuie pe ringul de dans. Nu au fost uitați nici George, care dansează street-dance, Prințesa Anne, care savurează un pahar cu șampanie, ori Prințul Harry și Meghan Markle, pe care îi vedem în treninguri asortate.

Neil Mason, din Perth, a declarat că a folosit o aplicație numită Midjourney (una dintre cele mai populare aplicații de generare de imagini) pentru a crea fotografiile, și că a fost nevoie de cel puțin 3-4 ore pentru ca roboții să funcționeze, dar a fost mulțumit de rezultate, iar setul complet a fost partajat de mii de ori pe TikTok. „Pentru a obține o imagine din ea trebuie să tastezi ceea ce vrei să vezi, așa că, de exemplu, în cazul fotografiei cu Regele Charles, i-am cerut să creeze «o fotografie hiperrealistă a Prințului Charles purtând o cămașă și pantaloni scurți tropicali la o petrecere cu o țigară în gură într-un film de Wes Anderson, filmată cu un Sony a7r, obiectiv de 200 mm, f1.2, iso 100, 8k»", a spus el pentru site-ul metro.co.uk. „Am fost surprins de rezultate, AI se îmbunătățește aproape zilnic, iar acest lucru nu ar fi putut fi făcut nici măcar acum 6 luni. Au un aer de Wes Anderson și asta a fost intenția".

FOTO: Neil Mason/Start DigitalRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg