Cum ar arăta Familia Regală dezlănțuită? Imagini amuzante cu regalii, realizate cu ajutorul AI

26 mai, 2023

Nu este pentru prima oară când cineva încearcă să le dea o față mai relaxată locatarilor de la Buckingham. Uite cum i-am surprinde în afara strictelor norme regale.

Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png

Mulți dintre cei care privesc cu interes spre lumea regalităților și-au imaginat, măcar o dată, cum le-ar sta ca oameni simpli, commoners, sau cum se manifestă ei atunci când nu sunt văzuți de public.

Ți-ai imagina-o, de pildă, pe Kate Middleton mixând la platane? Ori pe Camilla dansând, în timp ce Charles trage cu nesaț dintr-un trabuc? Acum e mult mai ușor să îi și vizualizezi în astfel de ipostaze, grație programelor de inteligență artificială (AI), care pot crea grafic ceea ce-ți imaginezi. Datorită unor roboței isteți, putem vedea chiar și cum ar fi putut fi putut sărbători încoronarea Charles și Camilla în culise.

Agenția de design australiană Start Digital a folosit inteligența artificială pentru a crea imagini cu toți membrii Familiei Regale în timp ce se relaxează - iar rezultatele sunt fantastice.

Neil Mason a declarat că i-a venit ideea într-o dimineață și în câteva ore a realizat o galerie completă a cum ar fi putut arăta petrecerea regalilor de după încoronare: Regele Charles cu o țigară în colțul gurii și într-o cămașă hawaiiană, Prințul William făcând câteva mișcări într-un costum portocaliu strălucitor, iar Kate la platane, în timp ce Camilla se dezlănțuie pe ringul de dans. Nu au fost uitați nici George, care dansează street-dance, Prințesa Anne, care savurează un pahar cu șampanie, ori Prințul Harry și Meghan Markle, pe care îi vedem în treninguri asortate.

Neil Mason, din Perth, a declarat că a folosit o aplicație numită Midjourney (una dintre cele mai populare aplicații de generare de imagini) pentru a crea fotografiile, și că a fost nevoie de cel puțin 3-4 ore pentru ca roboții să funcționeze, dar a fost mulțumit de rezultate, iar setul complet a fost partajat de mii de ori pe TikTok. „Pentru a obține o imagine din ea trebuie să tastezi ceea ce vrei să vezi, așa că, de exemplu, în cazul fotografiei cu Regele Charles, i-am cerut să creeze «o fotografie hiperrealistă a Prințului Charles purtând o cămașă și pantaloni scurți tropicali la o petrecere cu o țigară în gură într-un film de Wes Anderson, filmată cu un Sony a7r, obiectiv de 200 mm, f1.2, iso 100, 8k»", a spus el pentru site-ul metro.co.uk. „Am fost surprins de rezultate, AI se îmbunătățește aproape zilnic, iar acest lucru nu ar fi putut fi făcut nici măcar acum 6 luni. Au un aer de Wes Anderson și asta a fost intenția".

FOTO: Neil Mason/Start Digital



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg