Kate Middleton, din nou model de inspirație pentru ”Kate a Danemarcei”

14 august, 2023

Un nou moment fashion aproape 1:1 între Prințesa de Wales și Prințesa Mary a Danemarcei.

Printesa Mary a Danemarcei vs Printesa Kate jpg

Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei a marcat o nouă ieșire spectaculoasă, apărând duminică la brațul soțului său, Prințul moștenitor Frederik, în Christiansfeld, pentru a participa la evenimentele de celebrare a 250 de ani de la înființarea orașului din regiunea Kolding. Orașul a fost fondat în 1773 de către Biserica Moravă și numit după regele Christian al VII-lea, fiind inclus în patrimoniul mondial UNESCO din iulie 2015.

Surprinsă în timp ce a salutat figurile familiare din congregația unei biserici, Prințesa Mary, în vârstă de 51 de ani, a participat la o slujbă aniversară în Christiansfeld, în timp ce orașul istoric din Jutlandia de Sud se pregătea să marcheze istorica aniversare.

Elegantă ca de fiecare dată, această ”Kate a Danemarcei” a ales să poarte o rochie roșie cu mânecă lungă, cu decupaj fin în zona bustului și fronseu în talie, pe care e a accesorizat-o cu o pălărie florală crem, un plic asortat și sandale bej cu barete.

Alături de ea, Prințul moștenitor Frederik arăta foarte șic în costumul său bleumarin cu cravată și purtând acei ochelari de soare - o extravaganță pe care Prințul William, de exemplu, nu și-o permite decât în vacanță.

Fanii regalităților, care urmăresc cu asiduitate știrile despre reprezentații caselor regale, au remarcat, însă, că ținuta Prințesei Mary seamănă foarte mult cu cea purtată de Prințesa Kate în urmă cu un an, cu prilejul Jubileului de Platină al regretatei Regine Elisabeta a II-a. Atunci, Prințesa de Wales a avut o rochie similară de un galben pai, purtată cu o pălărie similară florală - cu amendamentul că ea n-ar putea purta niciodată încălțăminte cu vedere la degete, fapt pentru care a ales clasicii pantofi nude cu toc stiletto.

În orice caz, influența lui Kate Middleton în rândul celorlalte prințese este mai mult decât vizibilă, stilul său vestimentar inspirând și garderoba omoloagelor sale de la celelalte case regale.

FOTO: Profimedia, Casa Regală daneză



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg