Kate Middleton s-a descurcat, Meghan Markle nu! Abilitatea „descifrată” de un expert în limbajul trupului

27 septembrie, 2023

Un expert în limbajul trupului vorbește despre îndemânarea lui Kate Middleton, care o diferențiază de cumnata ei, Meghan Markle.

Kate Middleton Meghan Markle jpg

Prințesa Kate Middleton a stăpânit una dintre cele mai cruciale abilități de a fi membru al familiei regale, spre deosebire de Meghan Markle, dezvăluie un expert. Prințesa de Wales a desfășurat multe angajamente în ultima vreme, iar expertul în limbajul trupului Judi James a declarat că nu a existat niciun moment în care aceasta să pară neinteresată sau plictisită.

Ea a declarat pentru The Sun: „Kate a petrecut ani de zile perfecționând limbajul corporal al sustenabilității, iar acum nu mai riscă să pară plictisită sau să arate emoții negative”.

Expertul a adăugat că prințesa pare "confortabilă și relaxată" și a comparat aparițiile ei cu cele ale regretatei Regine Elisabeta a II-a, care a fost "întotdeauna capabilă să prezinte cel mai dulce zâmbet în cele mai dificile circumstanțe". Ea a continuat: „Ar fi naiv să sugerăm că Prințesa Kate este total fascinată de fiecare aspect al fiecărei întâlniri și vizite, dar ideea este că pare să fie, iar aceasta este o abilitate importantă care ar putea ajuta monarhia să supraviețuiască în viitor”, notează The Express

Iar acest lucru o diferențiază pe Kate Middleton de Meghan Markle. Ea a spus: "Venind din SUA și cu o carieră în teatru, desigur, ea i-ar fi găsit pe membrii familiei noastre regale reci și lipsiți de emoție.

Limbajul ei corporal (și al lui Harry) tinde să vină în rafale scurte și intense". Expertul a adăugat că stilul de limbaj corporal al lui Meghan Markle este mai degrabă cel al unei celebrități decât al unei persoane din familia regală.

„În cazul lui Meghan, a existat o minunată gamă de emoții deschise, în timp ce și-a folosit limbajul corpului pentru a descrie dragostea intensă și pasională față de soțul ei, a zâmbit cu entuziasm total în timpul vizitelor regale și a îmbrățișat, atins și pozat pentru selfie-uri". Ducele și ducesa de Sussex au participat la Jocurile Invictus de la Dusseldorf, Germania, la începutul acestei luni.

Ulterior, expertul a mai explicat: „Este ușor de văzut că ritualurile de atașament ale lui Harry și Meghan par mai cruciale și chiar funcționale pentru Meghan aici decât pentru Harry și că abordarea limbajului lor corporal la aceste Jocuri a aruncat adesea două stări foarte diferite.

În timp ce abordarea lui Meghan a fost energică, imersivă și celebră: zâmbind larg, salutând, îmbrățișând, pozând pentru selfie-uri și oprindu-se înapoi pentru a-și prelungi pozițiile cu fanii, abordarea lui Harry a conținut momente de modestie, reflecție și expresii faciale mai serioase, cu ceea ce pare a fi o dorință de a se retrage în rampă pe unele dintre momentele mai celebre”. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg