Kate Middleton s-a descurcat, Meghan Markle nu! Abilitatea „descifrată” de un expert în limbajul trupului

27 septembrie, 2023

Un expert în limbajul trupului vorbește despre îndemânarea lui Kate Middleton, care o diferențiază de cumnata ei, Meghan Markle.

Kate Middleton Meghan Markle jpg

Prințesa Kate Middleton a stăpânit una dintre cele mai cruciale abilități de a fi membru al familiei regale, spre deosebire de Meghan Markle, dezvăluie un expert. Prințesa de Wales a desfășurat multe angajamente în ultima vreme, iar expertul în limbajul trupului Judi James a declarat că nu a existat niciun moment în care aceasta să pară neinteresată sau plictisită.

Ea a declarat pentru The Sun: „Kate a petrecut ani de zile perfecționând limbajul corporal al sustenabilității, iar acum nu mai riscă să pară plictisită sau să arate emoții negative”.

Expertul a adăugat că prințesa pare "confortabilă și relaxată" și a comparat aparițiile ei cu cele ale regretatei Regine Elisabeta a II-a, care a fost "întotdeauna capabilă să prezinte cel mai dulce zâmbet în cele mai dificile circumstanțe". Ea a continuat: „Ar fi naiv să sugerăm că Prințesa Kate este total fascinată de fiecare aspect al fiecărei întâlniri și vizite, dar ideea este că pare să fie, iar aceasta este o abilitate importantă care ar putea ajuta monarhia să supraviețuiască în viitor”, notează The Express

Iar acest lucru o diferențiază pe Kate Middleton de Meghan Markle. Ea a spus: "Venind din SUA și cu o carieră în teatru, desigur, ea i-ar fi găsit pe membrii familiei noastre regale reci și lipsiți de emoție.

Limbajul ei corporal (și al lui Harry) tinde să vină în rafale scurte și intense". Expertul a adăugat că stilul de limbaj corporal al lui Meghan Markle este mai degrabă cel al unei celebrități decât al unei persoane din familia regală.

„În cazul lui Meghan, a existat o minunată gamă de emoții deschise, în timp ce și-a folosit limbajul corpului pentru a descrie dragostea intensă și pasională față de soțul ei, a zâmbit cu entuziasm total în timpul vizitelor regale și a îmbrățișat, atins și pozat pentru selfie-uri". Ducele și ducesa de Sussex au participat la Jocurile Invictus de la Dusseldorf, Germania, la începutul acestei luni.

Ulterior, expertul a mai explicat: „Este ușor de văzut că ritualurile de atașament ale lui Harry și Meghan par mai cruciale și chiar funcționale pentru Meghan aici decât pentru Harry și că abordarea limbajului lor corporal la aceste Jocuri a aruncat adesea două stări foarte diferite.

În timp ce abordarea lui Meghan a fost energică, imersivă și celebră: zâmbind larg, salutând, îmbrățișând, pozând pentru selfie-uri și oprindu-se înapoi pentru a-și prelungi pozițiile cu fanii, abordarea lui Harry a conținut momente de modestie, reflecție și expresii faciale mai serioase, cu ceea ce pare a fi o dorință de a se retrage în rampă pe unele dintre momentele mai celebre”. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg