Kate Middleton şi-a schimbat stilul "când Meghan a intrat în cadru"

31 martie, 2023

Unii experți regali au observat că soţia Prinţului William are acum un "look de firmă" diferit și au explicat de ce Prințesa Kate și-a schimbat stilul.

Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg

De când a devenit Prințesă de Wales, Palatul Buckingham a încetat să mai dea detalii despre ținutele lui Kate Middleton. De când a intrat în alt rol, unii comentatori regali au afirmat că Prințesa Kate și-a schimbat stilul în ultimii ani, trecând la ceva mai "serios și profesional".

Săptămâna trecută, Prințesa Kate s-a întâlnit cu oameni de afaceri pentru a lansa un grup de lucru care va contribui la sprijinirea dezvoltării ușoare la copii. Ea a sosit la sediul central al NatWest din Londra purtând un sacou alb Alexander McQueen, pantaloni negri subțiri și pantofi negri cu toc. Blazerul este unul pe care Prințesa Kate l-a mai purtat înainte, observatorii pasionați de modă observând că l-a purtat la multe angajamente, cum ar fi în septembrie 2016, în timp ce se afla într-un turneu în Canada.

Cu toate acestea, un expert regal a observat că look-ul cu blazerul de fildeș și pantalonii negri este un exemplu al modului în care Prințesa Kate și-a schimbat "semnătura" de-a lungul anilor, în ciuda faptului că a purtat aceleași haine, iar acesta susține că Meghan Markle este unul dintre motivele din spatele acestei schimbări.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, 21 martie 2023, Getty (7) jpg

O copiază Kate Middleton pe Meghan Markle?

Amanda Matte este o fană a Familiei Regale care a remarcat faptul că Meghan Markle a purtat o ținută foarte asemănătoare cu un blazer alb în 2022 și ea crede că Prinţesa de Wales a fost puternic influențată de formula vestimentară a Ducesei de Sussex. "Formulele de ținută au fost actualizate pentru a corespunde cu modul în care Meghan se îmbrăca atunci când a intrat în cadru", spune Amanda Matte, legându-se de faptul că, de pildă, Kate purta "rareori" pantaloni înainte ca Meghan să se alăture Familiei Regale. Cel mai probabil, dacă Meghan nu ar fi "intrat în scenă", Prințesa de Wales ar fi purtat mult mai mulți pantaloni tip culottes.

Cert e că Prinţesa Kate și-a asumat un rol mai serios de când a trecut la statutul de membru regal cu mai multă vechime, lucru care ar putea fi pus pe seama experienţei sale acumulate la Curtea Regală, dar despre care Amanda Matte crede că a fost declanșat atunci când Meghan a purtat un costum Alexander McQueen, la un eveniment din 2018. 

Un aer mai business

Miranda Holder este un stilist profesionist și un expert în modă și regalitate. Într-un interviu pentru "Newsweek", Miranda a declarat că ținutele lui Kate au căpătat un "aer mai serios, mai business" de când a devenit Prințesă de Wales, ceea ce "reflectă gravitatea noii sale poziții în cadrul Familiei Regale, pe măsură ce se apropie de tron".

Stilista a remarcat faptul că acum o vom vedea purtând mai des costume cu pantaloni, decât fuste și rochii. pentru că își dorește ca oamenii să se concentreze mai mult pe cauzele ei și pe acțiunile caritabile, "decât pe marca pe care o poartă".

Miranda a adăugat: "Kate cea amuzantă, feminină și cochetă, de care ne-am îndrăgostit cu toții în rochiile ei de ceai cu buline, pare să fi fost înlocuită de o nouă întruchipare, mai serioasă."

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg