L-a ajuns blestemul Casei Regale? Fostul majordom al Prințesei Diana are cancer

31 ianuarie, 2023

Fostul majordom al regretatei Lady Di și lacheu al Reginei Elisabeta a II-a dezvăluit, aproape cu lacrimi în ochi, că nu mai are mult de trăit.

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg

Paul Burrell, cel despre s-a crezut ani buni că a vândut presei informații despre Prințesa Diana, în timpul vieții acesteia, a vorbit despre "vestea care i-a schimbat viața":  diagnosticul recent de cancer la prostată. Fostul majordom, acum în vârstă de 64 de ani, a spus la ITV că se află într-un "rollercoaster educațional emoțional" și că se teme că ar putea să nu mai prindă Crăciunul viitor.

Paul Burrell a spus că a fost "norocos" că a depistat maladia la un control de rutină, cât încă nu are simptome. Când a fost întrebat cum se simte, Burrell a spus: "Sunt obosit pentru că în acest moment urmez o terapie hormonală, care îmi cam răpește testosteronul. Așa că barba nu-mi crește așa cum ar trebui și sunt obosit, sunt emotiv și am bufeuri." 

"Să faci biopsia și să descoperi că ai cancer, să împachetezi cadourile de Crăciun și să te gândești: «Oare o să mai fac asta și anul viitor? O să mai fiu aici? Trebuie să le spun băieților mei». M-am dus în America de Crăciun și le-am spus, iar ei au stat cu mine și m-au ținut în brațe, spunându-mi: «Tată, trebuie să petrecem mai mult timp cu tine». Și despre asta este vorba", a mai spus Paul Burrell la ITV, încercând să atragă atenția asupra importanței vizitelor de rutină la medic.

Fostul majordom al Prințesei Diana va fi supus primei sale operații de cancer de prostată pe 27 februarie. Cei care îl cunosc se întreabă acum dacă nu cumva Paul Burrell nu este cumva urmărit de vreun blestem al Casei Regale, după ce a oferit presei o mulțime de dezvăluiri de budoar despre regretata Prințesă Diana, cea pe care a servit-o ani buni ca majordom.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg