Legătura specială dintre Regina Camilla și fosta ei noră, Sara Parker Bowles

9 februarie, 2023

N-am fi zis că soția lui Charles este atât de sentimentală, dar chiar o regretă pe fosta ei noră, cu care încă ține legătura.

Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg

În 2018, Regina Camilla n-a primit prea bine vestea că mariajul dintre fiul său, Tom Parker Bowles, și soția lui, Sara, editor la revista „Harper’s Bazaar“, s-a încheiat. Cei doi s-au căsătorit în 2005, după cinci ani de relație, și la scurt timp au devenit și părinți, ei având acum doi copii, pe Lola (născută în 2007) și pe Frederick (venit pe lume în 2010).

Totuși, chiar dacă Tom și Sara au decis să se despartă, au rămas în relații bune, participând chiar împreună la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, în luna mai a aceluiași an.

În ciuda aparențelor că ar fi o femeie distantă și rigidă, Regina Camilla este o bunică devotată pentru toți nepoții ei, inclusiv pentru Lola și Frederick, și nu iubește nimic mai mult decât să petreacă timp cu ei. Și, deși Sara nu mai face parte formal din familie, Camilla o îndrăgește și păstrează o legătură specială cu fosta ei noră.

Zilele acestea, cele două au putut fi văzute din nou împreună, la o recepție găzduită de soția Regelui Charles al III-lea la Clarence House pentru o organizație caritabilă înființată pentru copiii cu distrofie musculară Duchenne. O organizație patronată chiar de Sara Parker Bowles. și prezidată de Camilla, încă din 2014. Nu se știe cât de apropiate sunt acum cele două doamne, dar este clar că au și această organizație caritabilă le dă prilejul de-a se vedea mai des.

În ceea ce-l privește pe fiul reginei, Tom nu prea a avut noroc în dragoste, după divorțul de Sara. În 2019, el a început să se întâlnească cu jurnalista Alice Procope - dar în martie 2021, aceasta a murit la șapte luni după ce fusese diagnosticată cu cancer. Subiectul a fost cu atât mai dureros cu cât diagnosticul lui Alice, mamă a trei copii mici, a fost întârziat din cauza COVID-19 și nu a fost descoperit decât în august anul trecut, moment în care "era prea târziu".

De-atunci, Tom Parker Bowles nu a mai fost văzut cu nimeni, iar relația lui cu Sara Parker Bowles a fost și mai apropiată.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg