Logodnă controversată și istorică: ”Iubirea rupe bariere!” Prințesa Märtha Louise a Norvegiei și Șamanul Durek Verrett

10 iunie, 2022
șaman (3) jpg

Märtha Louise este a patra în linia de succesiune la tron. Spune că iubirea pentru el ”i-a deschis ochii”.

saman2 PNG

Durek a făcut câteva declarații emoționante: ”Suntem pregătiți pentru orice, împreună vom înfrunta toate obstacolele, cu forță și hotărâre.”

E o relație asumată, iar îndrăgostiții vorbesc deschis despre logodna lor istorică și cererea în căsătorie care a uimit-o pe Prințesă și a făcut-o să lăcrimeze.

Șamanul Durek Verrett este un vindecător și un ghid spiritual stabilit la Los Angeles. Iubitul de culoare al Prințesei Märtha Louise a Norvegiei a șocat-o pe aceasta cu cererea în căsătorie surpriză. El a îngenuncheat neașteptat, în timp ce se aflau la o reuniune cu apropiați în California.

Durek a detaliat revistei People că și-a dorit să fie totul perfect. El se întâlnește cu fiica Regelui Harald al V-lea al Norvegiei și a Reginei Sonja din 2019. Va fi primul bărbat de culoare care va intra într-o familie regală europeană.

stanga
dreapta
șaman (2) jpg
șaman jpg
șaman2 PNG
șaman PNG
saman2 PNG
șaman (3) jpg

Șamanul Durek Verrett e de părere că astfel deschide un drum pentru persoanele de culoare, despre care crede că încă sunt marginalizate din cauza culorii pielii.

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei, a patra în linia de succesiune la tronul Norvegiei, spune că această relație controversată i-a deschis ochii cu privire la multe probleme și obstacole pe care persoanele de culoare le întâlnesc.

Durek are numeroși adepți, printre care și celebrități ca Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev și James Van Der Beek. Bărbatul a apelat la designerul de bijuterii Joy Sangalang Smith pentru a-i realiza prințesei un inel deosebit, cu smaralde și diamante. Trei diamante pe o parte semnifică cele trei fiice ale Prințesei Märtha Louise a Norvegiei din prima sa căsătorie, care s-a încheiat în 2016.

Iar smaraldele sunt pietrele preferate ale mamei logodnicei, Regina Sonja. Prințesa a fost copleșită de emoție: ”Să am reprezentarea celor trei fiice pe inelul de logodnă e copleșitor. Îmi arată cât de bine mi-am ales perechea. Un bărbat care înțelege cât de mult înseamnă copiii pentru mine. Iubesc asta la el”, a declarat Prințesa Norvegiei.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg