Majestatea Sa Margareta, într-o ţinută modernă cu transparenţe, la o serată regală

7 decembrie, 2022

Custodele Coroanei a impresionat ieri, la Palatul Regal, într-o ţinută strălucitoare, atipică stilului său destul de sobru.

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg

Respectând o tradiţie a Casei Regale de 156 de ani încoace, instaurată de primul monarh al României, Regele Carol I, Majestatea Sa Margareta a găzduit, alături de Alteţa Sa Regală Prinţul Consort Radu, Seara Corpului Diplomatic. Şi, la fel ca în anii precedenţi, evenimentul a fost organizat în Sala Tronului de la Palatul Regal.

Seara a început cu intonarea Imnului Regal, de către Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale. Pe urmă, a urmat discursul Custodelui Coroanei Române și discursul Nunțiului Apostolic, Decanul Corpului Diplomatic străin din România, arhiepiscopul Miguel Maury Buendía. 

În ton cu perioada festivă pe care o parcurgem, Custodele Coroanei a adoptat o ţinută de seară strălucitoare, dar cu o tentă mai modernă decât ne-a obişnuit până acum. Practic, o rochie midi cu paiete, într-un model cu dungi şi ornamente florale dispuse pe umeri, în jurul gâtului şi la manşete, dar şi cu inserţii transparente pe mâneci, care i-au dat Majestăţii Sale Margareta un aer foarte actual, de un glamour contemporan.

Poate că acest outfit sclipitor şi îndrăzneţ s-ar fi potrivit mai curând cu o pereche de pantofi de seară, chiar şi cu toc mic, decât cei nude cu model clasic, de zi, dar având în vedere faptul că fiica cea mare a Regelui Mihai li s-a adresat diplomaţilor invitaţi preţ de câteva minute bune, înţelegem că au fost aleşi pentru confortul oferit.

Ca întotdeauna, alături i-a stat Prinţul Consort Radu, impecabil în costumul său negru cu papion şi pantofi de piele lăcuită.

Principesa Sofia
Principesa Sofia

La serata regală au luat parte şi sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta, Alteța Sa Regală Principesa Sofia, care a optat pentru o rochie cloş în două nuanţe de mov, accesorizată cu un colier în formă de şarpe.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}