Majestatea Sa Margareta, într-o ţinută modernă cu transparenţe, la o serată regală

7 decembrie, 2022

Custodele Coroanei a impresionat ieri, la Palatul Regal, într-o ţinută strălucitoare, atipică stilului său destul de sobru.

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg

Respectând o tradiţie a Casei Regale de 156 de ani încoace, instaurată de primul monarh al României, Regele Carol I, Majestatea Sa Margareta a găzduit, alături de Alteţa Sa Regală Prinţul Consort Radu, Seara Corpului Diplomatic. Şi, la fel ca în anii precedenţi, evenimentul a fost organizat în Sala Tronului de la Palatul Regal.

Seara a început cu intonarea Imnului Regal, de către Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale. Pe urmă, a urmat discursul Custodelui Coroanei Române și discursul Nunțiului Apostolic, Decanul Corpului Diplomatic străin din România, arhiepiscopul Miguel Maury Buendía. 

În ton cu perioada festivă pe care o parcurgem, Custodele Coroanei a adoptat o ţinută de seară strălucitoare, dar cu o tentă mai modernă decât ne-a obişnuit până acum. Practic, o rochie midi cu paiete, într-un model cu dungi şi ornamente florale dispuse pe umeri, în jurul gâtului şi la manşete, dar şi cu inserţii transparente pe mâneci, care i-au dat Majestăţii Sale Margareta un aer foarte actual, de un glamour contemporan.

Poate că acest outfit sclipitor şi îndrăzneţ s-ar fi potrivit mai curând cu o pereche de pantofi de seară, chiar şi cu toc mic, decât cei nude cu model clasic, de zi, dar având în vedere faptul că fiica cea mare a Regelui Mihai li s-a adresat diplomaţilor invitaţi preţ de câteva minute bune, înţelegem că au fost aleşi pentru confortul oferit.

Ca întotdeauna, alături i-a stat Prinţul Consort Radu, impecabil în costumul său negru cu papion şi pantofi de piele lăcuită.

Principesa Sofia
Principesa Sofia

La serata regală au luat parte şi sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta, Alteța Sa Regală Principesa Sofia, care a optat pentru o rochie cloş în două nuanţe de mov, accesorizată cu un colier în formă de şarpe.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg