Majestatea Sa Margareta își pregătește ținuta pentru nunta hașemiților

26 mai, 2023

Cuplul regal român este așteptat să participe la cea mai mare petrecere de nuntă organizată în ultimul deceniu de Familia Regală iordaniană.

Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg

De pe agenda de evenimente a Familiei Regale române nu lipsește încă un eveniment de marcă: căsătoria din luna iunie a Prințului Moștenitor Al Hussein cu Rajwa Khalid Alseif.

Majestatea Sa Margareta și Principele Consort Radu tocmai au anunțat că au răspuns invitației de nuntă formulată de Casa Regală hașemită: „La invitația Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei și Regina Rania, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort vor participa, la Amman, la sărbătorirea căsătoriei Alteței Sale Regale Principele Moștenitor Al Hussein cu domnișoara Rajwa Khalid Alseif.“

Se știe faptul că mirii se vor căsători oficial în Iordania, pe 1 iunie, dar sărbătoarea privată va consta într-o petrecere în Sardinia, câteva zile mai târziu, pe 10 iunie.

Cât privește prezența cuplului regal român la ceremonia oficială de la Amman, ei bine cele două familii regale sunt apropiate și și-au făcut des vizite ori s-au întâlnit la alte evenimente regale care au avut loc în Europa. Mai mult decât atât, în urmă cu 27 de ani, Custodele Coroanei și Principele Consort Radu au petrecut luna de miere la Amman, Petra și Aqaba, la invitația Familiei Regale iordaniene.

Cum pregătirile pentru nuntă sunt în toi, suntem convinși că și Majestatea Sa Margareta și-a comandat o ținută nouă pentru acest eveniment. Și, având în vedere că, la ultimele evenimente regale de amploare, cum ar fi înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a și Încoronarea Regelui Charles al III-lea de la Londra, a purtat creații ale designerului român Irina Schrotter, ireproșabile și în ton cu eticheta impusă, nu e exclus ca fiica Regelui Mihai să fi apelat tot la serviciile acesteia, mai ales că i-a acordat și titlul de Furnizor oficial al Casei Regale.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg