Majestatea Sa Margareta, o nouă reprezentație de excepție la nunta Principelui de Bavaria

22 mai, 2023

După o săptămână cu o agendă plină, Familia Regală a avut un weekend pe măsură la München, în Germania, la o nuntă princiară.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Bavaria jpg

Nici n-au apucat să se odihnească bine după turul de forță de la Londra, unde au fost pe lista invitaților speciali ai Regelui Charles al III-lea la încoronarea sa și a Reginei Camilla, că Majestatea Sa Margareta și Principele Consort Radu au avut de bifat eveniment după eveniment. 

Și când credeam că după seratele oferite la Palatul Elisabeta din București, ulterioare Zilei Regalității române - un alt tur de forță, cu evenimente dedicate zilei de 10 mai - , cuplul va lua o pauză, iată-l îmbrăcând din nou hainele de ceremonie, pentru un alt eveniment cu blazon.

În weekendul ce tocmai s-a încheiat, Custodele Coroanei române și soțul său au fost oaspeții șefului Casei Regale a Bavariei, Alteța Sa Regală Franz, Ducele de Bavaria. Cuplul regal român a luat parte la căsătoria Principelui Ludwig al Bavariei cu Sophie Alexandra Evekink. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Regală Theatine din München, iar recepția a fost organizată la Castelul Nymphenburg.

Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (5) jpeg

Și de această dată, fiica Regelui Mihai I ne-a oferit o lecție de eleganță regală. Pentru această ocazie sărbătorească, a ales un compleu format din rochie și redingotă, în alb și albastru cobalt - culoarea regalității. De data aceasta, Majestatea Sa Margareta a avut un alt accesoriu de păr, o pălăriuță asortată, decorată cu pene, semnată de designerul Ana Istodorescu. Iar Principele Consort Radu și-a asortat cravata cu ținuta soției sale

De altfel, nuanțele de albastru s-au regăsit și în diverse detalii ale nunții, cum ar fi în pietrele prețioase ale tiarei purtate de Sophie Alexandra Evekink, care a fost o superbă mireasă în rochia ei Reem Acra, dar și în vestimentația copiilor care le-au deschis mirilor calea spre altar ori în esteticul tort de nuntă.

Familia Regală a României a participat, acum zece ani, la Castelul Nymphenburg, Scaunul Familiei Regale a Bavariei, la sărbătorirea Ducelui de Bavaria cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani. Vizita actuală a fost a 18-a vizită a Familiei Regale în Republica Federală Germania, în ultimii 25 de ani.

FOTO: Casa Majestății Sale, pagina oficială a Casei de Bavaria



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg