Majestatea Sa Margareta, o nouă reprezentație de excepție la nunta Principelui de Bavaria

22 mai, 2023

După o săptămână cu o agendă plină, Familia Regală a avut un weekend pe măsură la München, în Germania, la o nuntă princiară.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Bavaria jpg

Nici n-au apucat să se odihnească bine după turul de forță de la Londra, unde au fost pe lista invitaților speciali ai Regelui Charles al III-lea la încoronarea sa și a Reginei Camilla, că Majestatea Sa Margareta și Principele Consort Radu au avut de bifat eveniment după eveniment. 

Și când credeam că după seratele oferite la Palatul Elisabeta din București, ulterioare Zilei Regalității române - un alt tur de forță, cu evenimente dedicate zilei de 10 mai - , cuplul va lua o pauză, iată-l îmbrăcând din nou hainele de ceremonie, pentru un alt eveniment cu blazon.

În weekendul ce tocmai s-a încheiat, Custodele Coroanei române și soțul său au fost oaspeții șefului Casei Regale a Bavariei, Alteța Sa Regală Franz, Ducele de Bavaria. Cuplul regal român a luat parte la căsătoria Principelui Ludwig al Bavariei cu Sophie Alexandra Evekink. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Regală Theatine din München, iar recepția a fost organizată la Castelul Nymphenburg.

Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (5) jpeg

Și de această dată, fiica Regelui Mihai I ne-a oferit o lecție de eleganță regală. Pentru această ocazie sărbătorească, a ales un compleu format din rochie și redingotă, în alb și albastru cobalt - culoarea regalității. De data aceasta, Majestatea Sa Margareta a avut un alt accesoriu de păr, o pălăriuță asortată, decorată cu pene, semnată de designerul Ana Istodorescu. Iar Principele Consort Radu și-a asortat cravata cu ținuta soției sale

De altfel, nuanțele de albastru s-au regăsit și în diverse detalii ale nunții, cum ar fi în pietrele prețioase ale tiarei purtate de Sophie Alexandra Evekink, care a fost o superbă mireasă în rochia ei Reem Acra, dar și în vestimentația copiilor care le-au deschis mirilor calea spre altar ori în esteticul tort de nuntă.

Familia Regală a României a participat, acum zece ani, la Castelul Nymphenburg, Scaunul Familiei Regale a Bavariei, la sărbătorirea Ducelui de Bavaria cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani. Vizita actuală a fost a 18-a vizită a Familiei Regale în Republica Federală Germania, în ultimii 25 de ani.

FOTO: Casa Majestății Sale, pagina oficială a Casei de BavariaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg