Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au ajuns în Iordania, pentru nunta regală

1 iunie, 2023

Cuplul regal român a fost deja primit la Amman, unde se fac ultimele pregătiri pentru căsătoria Prințului Moștenitor Hussein.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Iordania   Casa Regala (1) jpg

La invitația Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au ajuns în Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru a lua parte la nunta regală a Prințului Moștenitor Al Hussein Bin Abdullah II cu Rajwa Khalid Alseif.

Marți seară, la Aeroportul Internațional Regina Alia, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au fost întâmpinați de George Maior, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României la Amman, și de reprezentanți ai Curții Regale Hașemite.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Iordania   Casa Regala (2) jpg

La sosire, am remarcat în ținuta Majestății Sale acea frumoasă nuanță de verde a pantalonilor, printul exotic al bluzei, cu frunze, în ton cu destinația, și pantofii comozi, pretabili pentru călătorie.

Iar ieri, cuplul regal român a fost primiți în vizită la Prințesa Muna Al Hussein, mama suveranului hașemit, la reședința sa din Amman. De altfel, între cele două familii sunt relații puternice de prietenie și nu o dată Prințesa Muna ne-a vizitat țara, având o legătură specială cu fiica Regelui Mihai. Totodată, ne-amintim și că perechea regală și-a petrecut luna de miere în Iordania.

Dacă Majestatea Sa Margareta a ales un costum cu pantalon în nuanța cognac, Prințesa Muna a avut un aer foarte fresh și estival în acea rochie lungă, înflorată, un model foarte la modă în acest sezon.

Printesa Muna, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Iordania   Casa Regala (3) jpg

Astăzi, pe 1 iunie, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat locul Botezului lui Iisus Hristos, la Betania, dincolo de Iordan. Familia Regală română a mai vizitat Locul Botezului în anul 2004 și în anul 2010.

Aceasta este cea de-a șaptea vizită externă a Familiei Regale a României din anul 2023, după participarea Principelui Consort în Grecia, la funeraliile Regelui Constatin al II-lea (ianuarie) și în Republica Moldova, la Forumul Economic sub auspicii regale (februarie), după vizita Custodelui Coroanei în Suedia (martie), vizita Principelui Radu în Germania (aprilie), vizita Majestății Sale și a Principelui Consort la Încoronarea Regelui Charles al III-lea la Londra (mai) și vizita Custodelui Coroanei la München (mai).

Este, de asemenea, a zecea vizită a Familiei Regale a României în Iordania.

FOTO: Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg