Majestatea Sa Margareta şi sora sa, Principesa Maria, şi-au reamintit cum e să fii copil, la Garden Party-ul de 1 iunie FOTO

2 iunie, 2019
1 majestatea sa margareta principesa maria garden party 1 iunie palatul elisabeta 8 jpg jpeg

Devenit deja o tradiţie, evenimentul dedicat copiilor în prima zi a verii a reunit la Palatul Elisabeta micuţii aflaţi în grija Fundaţiei Regale Margareta a României.

Pentru a marca şi anul acesta Ziua Internaţională a Copilului, Custodele Coroanei şi Principesa Maria au fost gazdele unui Garden Party de 1 iunie, în frumoasa grădină a Palatului Elisabeta.

Invitaţii au fost copii care frecventează centre sociale de tip after school din judeţele Argeş, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman şi Bucureşti, susţinute de Fundaţia Regală Margareta a României şi Fundaţia Vodafone România.

2 majestatea sa margareta principesa maria garden party 1 iunie palatul elisabeta 12 jpg jpeg

Copiii au avut ocazia să înveţe jucându-se în cadrul atelierelor de modelaj în lut, Lego, origami, coroniţe din flori sau geometrie distractivă. În plus, activităţile sportive precum tir cu arcul, badminton sau volei au transformat grădina Palatului într-un loc de joacă inedit.

11 majestatea sa margareta principesa maria garden party 1 iunie palatul elisabeta 6 jpg jpeg

Momentele artistice au fost oferite de bursieri ai programului Tinere Talente, dar şi de ansambluri de dansuri şi muzică populară ale Asociatiei părinţilor Florian Cristescu din judeţul Teleorman şi Asociatiei Samarineni in Comunitate din Mărculeşti, Ialomiţa. Un moment inedit a fost demonstraţia de gimnastică ritmică, oferită de Teodora Gene, 8 ani, campioană naţională la acest sport.

6 majestatea sa margareta principesa maria garden party 1 iunie palatul elisabeta 9 jpg jpeg

De-a lungul celor 29 de ani de existenţă, Fundaţia Regală Margareta a României a derulat programe menite să asigure copiilor drepturile fundamentale – la o viaţă alături de familia biologică, la îngrijire medicală sau la educaţie şi dezvoltare.

12 majestatea sa margareta principesa maria garden party 1 iunie palatul elisabeta 7 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg