Margaret Atwood spune că Prințul Harry "ar fi fost ucis" într-o familie regală mai puternică

8 martie, 2023

Cunoscută pentru "Povestea slujitoarei", carte ecranizată într-un serial Netflix, autoarea canadiană crede că atacurile Ducelui de Sussex ar fi putut fi taxate și mai dur.

Margaret Atwood despre Printul Harry jpg

Margaret Atwood, autoarea romanului "Handmaid's Tale"/"Povestea slujitoarei", a stârnit reacții negative după ce a spus că Prințul Harry ar fi fost ucis de un membru al Familiei Regale mai puțin important. Scriitoarea canadiană a făcut această declarație bizară în cadrul unui interviu în care a spus că este un lucru bun că familia Windsor nu se bucură de puterea pe care au exercitat-o în secolele trecute familiile regale anterioare.

Cei de la "The Times" și-au expus și ei părerea despre afirmația lui Margaret Atwood: "În acest moment, nu este vorba despre un bărbat, ci despre o femeie. Admiratoare a serialului «Game of Thrones», Attwood crede că Prințul Harry, cel care se autodefinește «de rezervă», este norocos că s-a născut într-o familie regală care a fost lipsită de putere reală. Altfel, «probabil că ar fi fost ucis de cineva mai jos în lanțul trofic pentru a-l scoate din ecuație»."

Comentariile controversate au șocat o mulțime de oameni de pe Twitter, dând curs multor replici. "Spusele ei mă lasă fără cuvinte. Ce comentariu absolut ridicol a făcut! Este atât de descurajant să descopăr că unele autoare pe care le-am venerat după ce le-am citit cărțile sau le-am folosit pentru a preda literatura sunt, de fapt, niște persoane foarte urâte", a scris un internaut. "Noroc că nu v-ați născut în anii 1700, nu-i așa? Probabil că ai fi fost înrobită sau bătută până la moarte pentru că ai vorbit!", a scris un altul.

De la trecutul teoretic la prezentul real, comentariile lui Margaret Attwood vin după o săptămână dificilă pentru Prințul Harry, când a pierdut Frogmore Cottage, o casă oferită de regretata Regină Elisabeta a II-am ca dar de nuntă. Un motiv major pentru care Regele Charles al III-lea a luat această decizie ar fi atacurile lui Harry la adresa Camillei, o limită peste care actualul monarh nu poate trece.

FOTO: Profimedia, pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg