Maria Carolina și Maria Chiara de Bourbon-Două Sicilii le fac concurență nepoatelor Dianei

27 septembrie, 2023

Fiicele Camillei de Bourbon-Două Sicilii sunt la fel de atrăgătoare pe catwalk precum gemenele Eliza și Amelia Spencer.

Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara au defilat pentru Pierre Cardin. FOTO: Instagram
Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara au defilat pentru Pierre Cardin. FOTO: Instagram

Abia ce au absolvit școala de modă, că Prințesele Maria Carolina, în vârstă de 20 de ani, și Maria Chiara, în vârstă de 18 ani, sunt deja curtate de branduri. Dar nu ca designeri, ci ca modele, cele două surori făcând primii pași pe podium, întocmai fashionistele Lady Eliza și Lady Amelia Spencer, nepoatele gemene ale regretatei Prințese Diana.

Amândouă blonde, înalte, suple și cu sânge nobil, fiicele Camillei de Bourbon-Două Sicilii sunt la fel de atrăgătoare precum surorile Spencer. Și, în contextul Săptămânii Modei de la Paris, care a debutat pe 25 septembrie 2023, Maria Carolina și Maria Chiara de Bourbon-Două Sicilii și-au îndeplinit unul dintre vise: să lucreze pentru o mare casă de modă. Ele au fost alese de brandul Pierre Cardin să defileze pe catwalk îmbrăcate în creațiile prêt-à-porter primăvară-vară 2024 și făcând parte, ca guest staruri, în show-ul care marchează revenirea brandului pe podium după o absență de 30 de ani.

Purtând rochii albastre vaporoase și machiaj retro-futurist, fiicele Ducelui și Ducesei de Castro au defilat sub cupola Espace Niemeyer, fostul sediu al Partidului Comunist din arondismentul 19. Decorul futurist a fost în ton cu colecția îndrăzneață, care este inspirată de oceane și de cosmos, teme dragi lui Pierre Cardin, care a murit în 2020.

Preluată de Rodrigo Basilicati-Cardin, nepotul celebrului couturier, casa de modă a stat o perioadă într-un con de umbră, până să revină în lumina reflectoarelor: „Scopul meu este să relansez brandul, nu să-l vând, aceasta a fost dorința unchiului meu", a declarat noul director artistic al mărcii pentru „France Info” în 2022. Pariul a dat roade, deoarece brandul și-a recăpătat locul în calendarul oficial al Săptămânii Modei de la Paris. Și cine mai bine decât Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara, atât de populare pe rețelele de socializare, ar fi putut marca această dulce renaștere a casei Pierre Cardin, creată în urmă cu 70 de ani?

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg