Maria Carolina și Maria Chiara de Bourbon-Două Sicilii le fac concurență nepoatelor Dianei

27 septembrie, 2023

Fiicele Camillei de Bourbon-Două Sicilii sunt la fel de atrăgătoare pe catwalk precum gemenele Eliza și Amelia Spencer.

Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara au defilat pentru Pierre Cardin. FOTO: Instagram
Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara au defilat pentru Pierre Cardin. FOTO: Instagram

Abia ce au absolvit școala de modă, că Prințesele Maria Carolina, în vârstă de 20 de ani, și Maria Chiara, în vârstă de 18 ani, sunt deja curtate de branduri. Dar nu ca designeri, ci ca modele, cele două surori făcând primii pași pe podium, întocmai fashionistele Lady Eliza și Lady Amelia Spencer, nepoatele gemene ale regretatei Prințese Diana.

Amândouă blonde, înalte, suple și cu sânge nobil, fiicele Camillei de Bourbon-Două Sicilii sunt la fel de atrăgătoare precum surorile Spencer. Și, în contextul Săptămânii Modei de la Paris, care a debutat pe 25 septembrie 2023, Maria Carolina și Maria Chiara de Bourbon-Două Sicilii și-au îndeplinit unul dintre vise: să lucreze pentru o mare casă de modă. Ele au fost alese de brandul Pierre Cardin să defileze pe catwalk îmbrăcate în creațiile prêt-à-porter primăvară-vară 2024 și făcând parte, ca guest staruri, în show-ul care marchează revenirea brandului pe podium după o absență de 30 de ani.

Purtând rochii albastre vaporoase și machiaj retro-futurist, fiicele Ducelui și Ducesei de Castro au defilat sub cupola Espace Niemeyer, fostul sediu al Partidului Comunist din arondismentul 19. Decorul futurist a fost în ton cu colecția îndrăzneață, care este inspirată de oceane și de cosmos, teme dragi lui Pierre Cardin, care a murit în 2020.

Preluată de Rodrigo Basilicati-Cardin, nepotul celebrului couturier, casa de modă a stat o perioadă într-un con de umbră, până să revină în lumina reflectoarelor: „Scopul meu este să relansez brandul, nu să-l vând, aceasta a fost dorința unchiului meu", a declarat noul director artistic al mărcii pentru „France Info” în 2022. Pariul a dat roade, deoarece brandul și-a recăpătat locul în calendarul oficial al Săptămânii Modei de la Paris. Și cine mai bine decât Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara, atât de populare pe rețelele de socializare, ar fi putut marca această dulce renaștere a casei Pierre Cardin, creată în urmă cu 70 de ani?

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg