„Meghan are mai multă putere asupra lui Harry!”, spune tatăl ei, Thomas Markle, într-un nou interviu

19 septembrie, 2023

Tatăl Ducesei de Sussex a vorbit în cadrul emisiunii „Good Morning Britain”, spunând că Meghan este stăpână pe situație, deoarece are mai multă putere asupra lui Harry decât are el asupra ei.

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg

Thomas Markle a ieșit din nou la rampă și a declarat că fiica sa are o influență mai mare asupra prințului Harry decât el asupra ei.

În cadrul emisiunii „Good Morning Britain”, tatăl Ducesei de Sussex a intrat în direct din San Diego, SUA, și a făcut o pledoarie în fața camerei pentru a avea acces la nepoții săi, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, pe care Meghan Markle îi are cu Prințul Harry. Iar Thomas, care a suferit un accident vascular cerebral care i-a schimbat viața în luna mai a anului trecut, și-a recăpătat acum capacitatea de a vorbi, și-a exprimat, de asemenea, părerea cu privire la echilibrul de putere dintre cei doi.

Vorbind cu gazdele Susanna Reid și Richard Madeley, el a spus: „Ea [Meghan] are mai multă influență asupra lui Harry decât el asupra ei".

În timpul discuției, el a susținut că nu i-a văzut nici pe Meghan, nici pe Prințul Harry de cinci ani, deoarece ultima dată când au vorbit era în spital înainte de fastuoasa lor nuntă regală. Richard a comentat: „Dacă aș fi fost eu și aș fi fost la ușa morții pentru câteva săptămâni și luni și fiica mea mi-ar fi întors spatele, aș fi avut inima frântă". Întrebat cum se simte în legătură cu întreaga situație, având în vedere că a trecut atât de mult timp de atunci, Thomas Markle a admis că a fost rănit: „Încă nu mi-am văzut nepoții și vreau să-mi văd nepoții și cred că și Regele ar vrea să-și vadă nepoții. Și eu sunt foarte supărat pentru că este un lucru crud pentru un bunic, nu doar pentru mine, ci și pentru Regele Angliei, refuzându-i dreptul de a-și vedea nepotul, nepoții."

Întrebat de Susanna ce i-ar spune fiicei sale, Meghan, dacă i s-ar oferi ocazia, el a spus: „Lasă trecutul în urmă și permite-mi să-mi văd nepoții. În California, pot de fapt să-i dau în judecată pentru a-i vedea, dar nu vreau să fac asta. Nu am făcut nimic greșit, nu există nimic care să mă indice că sunt un tip rău. De fapt, sunt un tată foarte iubitor și ea știe asta. Și nu există nicio scuză pentru ca ea să mă trateze în acest fel. Nu există nicio scuză pentru a-i trata și pe bunici în acest fel. Am fost întotdeauna aici pentru ea, încă o iubesc, o voi iubi pentru totdeauna. Vreau ca ea să-mi întindă mâna și să mă lase să-mi văd nepoții și să mă lase să am puțină liniște. Au trecut cinci ani!”

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg
Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg
Kate și William GettyImages 1665609498 jpg