„Meghan are mai multă putere asupra lui Harry!”, spune tatăl ei, Thomas Markle, într-un nou interviu

19 septembrie, 2023

Tatăl Ducesei de Sussex a vorbit în cadrul emisiunii „Good Morning Britain”, spunând că Meghan este stăpână pe situație, deoarece are mai multă putere asupra lui Harry decât are el asupra ei.

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg

Thomas Markle a ieșit din nou la rampă și a declarat că fiica sa are o influență mai mare asupra prințului Harry decât el asupra ei.

În cadrul emisiunii „Good Morning Britain”, tatăl Ducesei de Sussex a intrat în direct din San Diego, SUA, și a făcut o pledoarie în fața camerei pentru a avea acces la nepoții săi, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, pe care Meghan Markle îi are cu Prințul Harry. Iar Thomas, care a suferit un accident vascular cerebral care i-a schimbat viața în luna mai a anului trecut, și-a recăpătat acum capacitatea de a vorbi, și-a exprimat, de asemenea, părerea cu privire la echilibrul de putere dintre cei doi.

Vorbind cu gazdele Susanna Reid și Richard Madeley, el a spus: „Ea [Meghan] are mai multă influență asupra lui Harry decât el asupra ei".

În timpul discuției, el a susținut că nu i-a văzut nici pe Meghan, nici pe Prințul Harry de cinci ani, deoarece ultima dată când au vorbit era în spital înainte de fastuoasa lor nuntă regală. Richard a comentat: „Dacă aș fi fost eu și aș fi fost la ușa morții pentru câteva săptămâni și luni și fiica mea mi-ar fi întors spatele, aș fi avut inima frântă". Întrebat cum se simte în legătură cu întreaga situație, având în vedere că a trecut atât de mult timp de atunci, Thomas Markle a admis că a fost rănit: „Încă nu mi-am văzut nepoții și vreau să-mi văd nepoții și cred că și Regele ar vrea să-și vadă nepoții. Și eu sunt foarte supărat pentru că este un lucru crud pentru un bunic, nu doar pentru mine, ci și pentru Regele Angliei, refuzându-i dreptul de a-și vedea nepotul, nepoții."

Întrebat de Susanna ce i-ar spune fiicei sale, Meghan, dacă i s-ar oferi ocazia, el a spus: „Lasă trecutul în urmă și permite-mi să-mi văd nepoții. În California, pot de fapt să-i dau în judecată pentru a-i vedea, dar nu vreau să fac asta. Nu am făcut nimic greșit, nu există nimic care să mă indice că sunt un tip rău. De fapt, sunt un tată foarte iubitor și ea știe asta. Și nu există nicio scuză pentru ca ea să mă trateze în acest fel. Nu există nicio scuză pentru a-i trata și pe bunici în acest fel. Am fost întotdeauna aici pentru ea, încă o iubesc, o voi iubi pentru totdeauna. Vreau ca ea să-mi întindă mâna și să mă lase să-mi văd nepoții și să mă lase să am puțină liniște. Au trecut cinci ani!”

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg