Meghan Markle aleargă după roluri la Hollywood în încercarea de a-și relansa cariera

6 aprilie, 2023

Fosta actriță din serialul "Suits" ar putea să se pregătească să facă un pas uriaș spre roluri importante în filme, după ce ar fi angajat un important agent din lumea filmului.

Meghan Markle, Getty (5) jpg

Meghan Markle ar putea avea în vizor câteva roluri "proeminente" la Hollywood "datorită noilor sale relații", a afirmat un important expert în relații publice. Fosta actriță din "Suits" l-ar fi angajat pe Adam Lilling, care a lucrat cu oameni ca Ellen DeGeneres și Nicole Kidman. Un important expert în publicitatea celebrităților a declarat pentru "The Mirror": "Se presupune că, prin angajarea lui Adam Lining, cunoscut ca «fixer» de la Hollywood, Meghan Markle ar putea căuta o carieră la Hollywood. Actoria este domeniul în care s-a pregătit, prin urmare, este viabil ca ea să aibă un cameo într-un film sau chiar la TV."

Dar expertul în relații publice Mayah Riaz a declarat că este puțin probabil ca Meghan Markle să decidă să se propună pentru vreun "rol de angajament mai lung". "Mă îndoiesc că s-ar întoarce la roluri cu angajamente mai lungi, cum ar fi «Suits» sau alte seriale de televiziune. Dacă este adevărat că Ducii de Sussex l-a angajat pe Adam Lining, atunci sunt sigur că ne putem aștepta la câteva roluri proeminente la Hollywood."

Meghan Markle ar putea lua în considerare, de asemenea, o revenire la actorie, dar pare puțin probabil că va renunța la pasiunea ei de a se implica în acțiunile sale de caritate. "Orice ar face Meghan, caritatea îi va rămâne aproape. Nu va renunța la activitatea sa umanitară doar pentru că va urma o altă carieră", crede Riaz.

Ducesa de Sussex a petrecut mai mulți ani jucând rolul lui Rachel în "Suits", unul dintre colegii săi spunând că deseori avea "o mulțime de fani" care așteptau să o întâlnească după filmări. "Cred că abia începuse să se întâlnească cu Harry la acea vreme, dar avea deja o mulțime de fani ca afară care o așteptau.", spunea pentru "The Mirror" Colin Grafton, care a apărut în serial pe parcursul seriei a șasea.

Meghan Markle a mai jucat și în cunoscute seriale polițiste "CSI Miami" și "CSI New York".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg