Meghan Markle își reactivează blogul pe care l-a închis după ce l-a întâlnit pe Harry

13 martie, 2023

Ducesa de Sussex a primit aprobarea oficială preliminară pentru relansarea blogului său de lifestyle.

Meghan Markle, Getty (5) jpg

Meghan Markle pare a fi pregătită să își relanseze blogul de wellness, The Tig, după o pauză de șase ani. Ea a închis inițial blogul atunci când a început să se întâlnească cu Prințul Harry, în 2017. Cu toate acestea, publicația "The Mirror" relatează că ea a primit aprobarea oficială preliminară pentru relansarea site-ului.

The Tig, despre care se spune că poartă numele vinului preferat al lui Meghan, Tignanello, ar putea rivaliza cu Goop al lui Gwyneth Paltrow, un site despre care se spune că oferă un conținut similar de wellness.

Potrivit documentelor depuse la Oficiul pentru mărci și brevete din SUA, revenirea blogului ar putea, de asemenea, să o promoveze pe Meghan Markle ca pe o "mamă a tuturor răniților", un artificiu prin care Ducesa de Sussex să ofere "comentarii în domeniul relațiilor personale".

Mai mult decât atât, blogul ar fi încă o sursă de venit, pe lângă cele pe care Ducii de Sussex le-au creat de când a părăsit Regatul Unit. În ultimii ani, ei au produs un podcast, o carte de memorii și o serie de documentare Netflix. Împreună, au realizat, de asemenea, mai multe interviuri de profil înalt, oferind informații despre relația lor cu Familia Regală britanică, dar și detalii despre viața lor privată. Practic, cei doi au pus la punct un plan de marketing care le-a adus milioane de lire sterline.

Meghan Markle a discutat despre blogul ei în timpul documentarului "Harry and Meghan": "Nu a fost doar un hobby, ci a devenit, în timp, o afacere de mare succes. Nu am fost niciodată genul de persoană care să facă un singur lucru. Cred că așa s-a născut site-ul meu. A fost despre modă, o grămadă de rețete culinare și călătorii - toate lucrurile pe care le iubeam."

Biografii regali au explicat și motivul pentru care blogul ei a fost închis: The Tig era intens examinat de presă.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg