Meghan Markle nu o plăcea pe Kate Middleton dinainte să-l cunoască pe Prințul Harry

21 februarie, 2023

Astăzi, o declarație făcută de Ducesa de Sussex în 2014, care nega că ar ști ceva despre Casa Regală de Windsor, a repusă pe tapet, fiind o referire la Prințesa de Wales.

Meghan Markle jpg

Înainte de a fi Ducesă de Sussex, Meghan Markle a fost actriță, dar și bloggeriță, "creierul" din spatele popularului blog de lifestyle "The Tig", care se ocupa de modă, frumusețe, mâncare și călătorii (și care a fost botezat astfel după vinul ei italian preferat, Tignanello). Înainte de a se căsători cu Prințul Harry în 2018, Meghan și-a închis blogul, dar o postare de pe "The Tig" a reapărut, stârnind o amplă controversă.

A mințit Meghan Markle?

Potrivit Page Six, această postare din 2014 ne demonstrează ce sentimente avea Meghan la acea oră despre prințese și nunțile regale și dovedește nu doar că ea știa prea bine cine este Familia Regală, dar și că avea opinii puternice despre aceasta. Acest lucru o prinde pe Meghan Markle pe picior greșit, deoarece ea a spus de numeroase ori - inclusiv în timpul interviului despre logodna cu Prințul Harry din 2017, la trei ani după ce această postare a fost publicată - că "nu știa prea multe" despre Harry sau despre Familia Regală înainte de a-l întâlni în 2016.

Conform celor de la "Daily Mail", în această postare reapărută ca din neant Meghan a scris că s-a săturat să audă "conversații interminabile" în jurul nunții regale a "Prințesei Kate" cu Prințul William. Meghan a mai scris și că ea nu seamănă cu majoritatea fetițelor care "visează să fie prințese" și că, în schimb, s-a concentrat pe "She-Ra, Prințesa Puterii".

"Pentru cei care nu sunt familiarizați cu referința la desenele animate din anii '80, She-Ra este sora geamănă a lui He-Man și o rebelă regală care mânuiește sabia, cunoscută pentru puterea ei", a scris Meghan. "Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici".

Mai multe pentru tine...

Ea a continuat că multe femei adulte par să se agațe de visele lor copilărești de a deveni prințese, scriind: "Femeile adulte par să păstreze această fantezie din copilărie. Uitați-vă doar la fastul din jurul nunții regale și la conversațiile interminabile despre Prințesa Kate."

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg