Meghan Markle și Prințul Harry vor să se întoarcă la palatul britanic, dar cu... jumătate de normă

4 mai, 2022

Meghan Markle a primit o lovitură majoră, deoarece serialul produs de ea, „Pearl”, a fost abandonat de canalul de streaming Netflix. Într-un val de reducere a costurilor, gigantul de streaming a renunțat la mai multe proiecte animate, printre care s-a numărat și cel propus de ducesă. 

Meghan Markle la Invictus (28) jpg

Mulți au criticat-o pe Meghan că se folosește de titlul ei regal pentru a obține astfel de dealuri în America, precum contractul semnat anul trecut cu Netflix.

Expertul regal Angela Levin a fost una dintre aceste voci critice: „Meghan și Prințul Harry nu vor să fie membri regali, așa că nu au vrut să facă nimic care să fie regal, decât să folosească titlurile care îi vor ajuta să câștige mulți bani.”

meghan markle si printul harry (4) jpg

Meghan și Harry au renunțat la statuturile lor de membri ai familiei regale în urmă cu doi ani. Cuplul și-a făcut de atunci o nouă viață în California alături de cei doi copii ai lor.

Pe de altă parte, un alt expert regal este de părere că cei doi ar putea să se întoarcă într-o anumită calitate la palat. Kinsey Schofield, fondatorul site-ului ToDiForDaily.com, a declarat pentru publicația Express.co.uk că Harry și Meghan ar fi dornici să se întoarcă în Marea Britanie ca membri ai familiei regale, dar cu jumătate de normă.

meghan markle harry regina jpeg

„Cred că ar fi dispuși să se întoarcă și să locuiască în UK timp de șase luni. Vedem că Prințul Harry nu vrea să renunțe la Frogmore Cottage (locuința cuplului din Anglia). Viața lui este acolo, prietenii lui sunt acolo și sângele lui este acolo. Cred că Harry și Meghan ar putea să se întoarcă și să exploreze această opțiune”, susține aceasta.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg