Meghan Markle vrea să scoată o carte de bucate, ce va include și o rețetă personală

17 martie, 2023

În iureșul mediatic creat de dezvăluirile soțului său, Ducesa de Sussex vrea să rămână în prim-plan folosindu-se de o nouă abordare.

Meghan Markle, Getty (3) jpg

Ecourile volumului Spare publicat de Prințul Harry a provocat un cutremur cu multe replici la Casa Regală britanică, unul pe care Meghan Markle l-a încurajat și creditat, doar că acum vrea să schimbe complet abordarea.

Să o fi îmbunat-o titlurile de Prinți primite de copiii săi din partea socrului său, noul Rege Charles al III-lea? Ori poate invitația la încoronarea lui din 6 mai? Sau poate vrea doar să demonstreze că e mai bună decât o portretizează presa înăcrită din Marea Britanie? Ei bine, indiferent de motivație, Meghan Markle s-a hotărât să schimbe foaia. 

Pe fondul incertitudinii dacă ea și Ducele de Sussex vor participa sau nu la încoronarea lui Charles al III-lea (care coincide cu cea de-a patra aniversare a lui Archie), cuplul regal își continuă proiectele și sprijină cauzele caritabile în care cred. Unul dintre acestea este ONG-ul bucătarului José Andrés, la care Meghan Markle își aduce contribuția participând, alături de alte figuri cunoscute, la o carte de bucate numită "The World Central Kitchen Cookbook: Feeding Humanity, Feeding Hope". Aceasta va fi disponibilă în septembrie, iar toate încasările vor fi destinate sprijinirii inițiativelor caritabile ale organizației umanitare din întreaga lume.

Meghan Markle a inclus o rețetă personală

Nora suveranului britanic "este mândră că a contribuit cu o rețetă" pentru o prăjitură cu ulei de măsline și lămâie. Faptul că a ales acest desert este semnificativ, deoarece în 2021 l-a făcut ea însăși și l-a trimis unui grup de restauratori care au lucrat cu WCK în timpul crizei de sănătate.

Meghan a însoțit tortul cu un bilet pe care scria: "Uneori trecem cu vederea cât de important este să ne exprimăm recunoștința și să ne arătăm aprecierea. Poate că acum, mai mult ca oricând, ne dăm seama că momentele umane fundamentale, cum ar fi să ne bucurăm de o masă împreună, ne umplu cu mai mult decât cu mâncare (chiar dacă acea mâncare este delicioasă!). Până atunci, sperăm să vă bucurați de ofranda pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră: un mic semn de apreciere, din casa noastră în casa dumneavoastră. Speranța noastră prin acest efort este de a arăta că, atunci când participăm cu toții, chiar și cele mai mici acțiuni pot avea un efect de propagare. Chiar și acțiunile individuale ne pot afecta pe toți".

Cartea, prima de la World Central Kitchen, include, de asemenea, rețete de la bucătari renumiți, dar și susținători ai organizației, precum Michelle Obama.Recente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg