Meghan şi Harry, avertizaţi că riscă să semene cu personajele de reality show

21 martie, 2023

Un regal susţine că, dacă vor continua să atace Firma, Ducii de Sussex vor cădea în penibil, precum cei care obişnuiesc să facă scandal la TV.

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg

După atacurile furibunde îndreptate împotriva Casei Regale britanice, Meghan Markle şi Prinţul Harry au dezamăgit profund şi şi-au atras multe animozităţi. Şi, în tot acest iureş mediatic stârnit de ultimele interviuri, dar şi de volumul de memorii al Prinţului Harry, "Spare", Ducii de Sussex au fost sfătuiți să nu continue cu criticile la adresa Familiei Regale.

Edward Coram-James, expert în managementul reputației, susține că Ducele și Ducesa de Sussex au de pierdut atât la nivel profesional, cât și personal, dacă vor continua să vorbească despre rudele lor stabilite în Marea Britanie, așa cum au făcut în ultimele luni. Potrivit comentatorului, riscul de a expune mai multe nemulțumiri și de a dezvălui mai multe secrete regale este ca soții Sussex să fie asimilați unor "personaje de reality show, care se bazează pe bârfe și scandaluri pentru a rămâne relevanți, iar acest lucru le va diminua calitatea".

El a sugerat că cei doi ar trebui, mai degrabă, să aibă o atitudine mai retrasă deocamdată și să se străduiască să-și facă un nume ca producători de conținut.

"Din punct de vedere personal, în timp ce recenta lor carte și serialul le-a adus câțiva admiratori, sondajele arată că le-a adus și mai mulți detractori. Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să fie mai retraşi și să se apuce să facă niște filme bine produse, de preferință care să se concentreze pe activitatea lor în domeniul mediului, pe munca lor cu veteranii și pe apărarea celor vulnerabili. Dacă astfel de filme se dovedesc a fi de înaltă calitate și bine vizionate, atunci ei își vor consolida o reputație ca realizatori de o reală valoare, și nu ca niște ponei care ştiu un singur truc", mai spune Edward Coram-James.

Potrivit express.co.uk, sondajele efectuate atât în Marea Britanie, cât și în SUA în ultimele luni au sugerat că popularitatea lui Meghan și a lui Harry a scăzut în rândul oamenilor de pe ambele părți ale Atlanticului.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg