Mesajul prin┼úului Charles ┼či al Camillei Parker, ├«n prag de Cr─âciun. Ducii de Cornwall ├«i implor─â pe oameni s─â nu uite un lucru

23 decembrie, 2021
5 cornwall png png

Prin┼úul Charles ┼či so┼úia sa, Camilla Parker, au intrat ┼či ei ├«n atmosfera festiv─â de Cr─âciun. Cei doi s-au pozat l├óng─â bradul ├«mpodobit ┼či au transmis lumii un mesaj important, de S─ârb─âtori.

Cuplul regal face un apel important, ├«i implor─â pe oameni s─â nu uite de cei ├«n v├órst─â, mai ales acum, ├«n aceast─â perioad─â. Ducii de Cornwall spun c─â b─âtr├ónii nu ar trebui s─â fie singuri de Cr─âciun. Mo┼čtenitorul Coroanei britanice are 73 de ani ┼či a ales un costum bleumarin pentru acest mesaj oficial. L├óng─â el st─â Camilla, ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o ┼úinut─â ├«nchis─â la culoare.

Cei doi au f─âcut postarea de pe contul lor oficial ┼či comun de Instagram, Clarence House: ÔÇŁDe acest Cr─âciun, prin┼úul de Wales ┼či ducesa de Cornwall v─â ├«ndeamn─â s─â v─â aminti┼úi de to┼úi prietenii ├«n v├órst─â pe care ├«i ave┼úi ├«n aceast─â perioad─â festiv─â. ┼×tia┼úi c─â aproape 1.5 milioane de v├órstnici se simt de Cr─âciun mai singuri dec├ót ├«n oricare alt─â perioad─â a anului?ÔÇŁ

stanga
dreapta
2 ducii de cornwall2 jpg jpeg
5 ducii de cornwall jpg jpeg
4 ducii de cornwall1 jpg jpeg

Ducii de Cornwall sus┼úin o linie de ├«ntr-ajutorare a v├órstnicilor, care se nume┼čte AgeUK. La aceast─â linie, oamenii ├«n v├órst─â pot g─âsi sprijin sau o vorb─â bun─â, 24 de ore din 24. ├Än aceast─â perioad─â situa┼úia este ├«ntr-adev─âr delicat─â, ┼či ├«n context COVID, c├ónd Anglia este paralizat─â de num─ârul mare de infect─âri, deci un stres ├«n plus.

Foto: Instagram