Mesajul secret pe care Prinţul Charles i l-a trimis Prinţesei Diana cu o zi înainte de nunta regală. Ce trebuia să afle Lady Di

16 martie, 2022
1 printul charles si printesa diana profimedia jpg jpeg

Mariajul lor a fost presărat cu lacrimi şi tensiuni, iar asta fiindcă Prinţul a făcut atunci ”ce trebuia”, nu ”ce voia”.

Căci Charles a iubit-o întotdeauna pe Camilla Parker, actuala sa soţie. Din păcate, Lady Di a fost nevoită să lupte cu nesiguranţa, cu lipsa afecţiunii, dar şi cu senzaţia că nu era suficient de bună, la înălţimea statutului la care ajunsese. Cu toate acestea, Charles s-a străduit, cel puţin la început, să o facă să se simtă iubită.

Potrivit unui apropiat regal, se pare că Prinţul Charles i-ar fi scris viitoarei sale soţii, Prinţesa Diana, un mesaj afectuos în noaptea dinaintea nunţii lor, în ciuda faptului că avea deja îndoieli cu privire la căsătoria lor.

stanga
dreapta
2 printul charles si printesa diana profimedia1 jpg jpeg
3 printul charles si printesa diana profimedia2 jpg jpeg
6 diana97 jpg jpeg
13 printul charles si printesa diana profimedia11 jpg jpeg
5 printul charles si printesa diana profimedia12 jpg jpeg
15 printul charles si printesa diana profimedia13 jpg jpeg
4 printul charles si printesa diana profimedia3 jpg jpeg
5 printul charles si printesa diana profimedia4 jpg jpeg
6 printul charles si printesa diana profimedia5 jpg jpeg
7 printul charles si printesa diana profimedia6 jpg jpeg
8 printul charles si printesa diana profimedia7 jpg jpeg
1 printul charles si printesa diana profimedia jpg jpeg
10 printul charles si printesa diana profimedia8 jpg jpeg
11 printul charles si printesa diana profimedia9 jpg jpeg

Se credea deja că ducele de Wales îşi punea sub semnul întrebării căsătoria, atunci când a trimis biletul şi un cadou către Clarence House, unde Diana îşi petrecea ultima noapte ca femeie singură. Şi totuşi, viitorul rege atunci în vârstă de 32 de ani i-ar fi oferit sprijin şi sfaturi miresei sale, înainte de ceea ce a devenit apoi una dintre cele mai faimoase nunţi regale din istorie.

În cartea sa despre Camilla Parker Bowles, autoarea regală Penny Junor scrie: „În noaptea dinaintea nunţii, pe care Diana a petrecut-o la Clarence House cu sora ei Jane, el i-a trimis un bilet, cu sigiliu regal.

Iată ce a dorit Prinţul ca Diana să ştie: ”Sunt aşa mândru de tine! Mâine te voi aştepta la altar. Priveşte-i pe toţi în ochi cu curaj şi să-i gata”, a scris Charles pentru a-şi încuraja mireasa să fie puternică într-o zi atât de importantă, în care toate privirile aveau să fie aţintite asupra sa.

Experta regală sugerează că oricum, în acel punct, Charles ştia deja că nunta era o greşeală. Însă i s-a părut prea târziu ca să mai poată da înapoi. Junor susţine că oricum, înainte de nuntă, Diana şi-ar fi pierdut curajul şi ar fi căzut pradă lacrimilor şi disperării.

Celebra nuntă regală a fost urmărită de aproximativ 750 milioane de oameni. Diana devenise o gură de aer proaspăt din partea monarhiei britanice. A surclasat toţi membrii familiei regale în ceea ce priveşte admiraţia publicului.

Charles şi Diana şi-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă pe 29 iulie, 1981. Din păcate, legătura lor a fost mult prea şubredă, iar divorţul a fost pronunţat în 1996, cu un an înainte de moartea sa năprasnică, ce a şocat întreg mapamondul.Recente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg