Morţile tragice din jurul familiei regale britanice. Kate Middleton a fost învinuită de moartea ei

14 martie, 2019
1 morti tragice jpg jpeg

Familia regală britanică a suferit, de-a lungul anilor, câteva pierderi tragice. De la dispariţia Prinţesei Diana până la atacul terorist, în urma căruia unchiul Prinţului Philip şi-a pierdut viaţa, monarhia britanică a fost pe harta tragediilor inexplicabile.

Regele George al VI-lea, mort la 56 de ani

După cum se ştie, Regina Elisabeta a ajuns pe tronul britanic la o vârstă fragedă, fiind total nepregătită pentru rolul măreţ care o aştepta. Asta pentru că tatăl ei, Regele George al VI-lea, a decedat la vârsta de 56 de ani, în urma cancerului la plămâni. El a murit în somn.

Unchiul Prinţului Philip şi-a pierdut viaţa într-un atac terorist

Lordul Louis Mountboutten era în vacanţă la Castelul Classiebwan, din Irlanda, când a fost atacat de terorişti. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru soţul Reginei Elisabeta, căci Lordul Mountboutten a fost ca un tată pentru Prinţul Philip, Duce de Edinbugh.

La diferenţă de-o lună, Regina Elisabeta şi-a pierdut şi sora şi mama

Anul 2002 a fost unul îndeosebi greu pentru suverana Marii Britanii. La diferenţă de o lună, Elisabeta şi-a pierdut sora mai mică, în urma unui infarct, iar mai apoi mama, care a decedat la 101 ani.

Prinţesa Diana şi dispariţia ei prematură

Toată Anglia a plâns-o pe ”Prinţesa Inimilor”. Trecerea ei în nefiinţă a fost cu atât mai dureroasă cu cât a survenit în urma unui accident de maşină, stupid. Sunt aproape 22 de ani de când Mercedesul S-280, la bordul căreia se afla Diana, s-a izbit de un pilon al podului Alma din Paris.

Fratele Ducesei de Cornwall a murit subit, în urma unui leşin

Mark Shand, fratele mai mic al Camillei Parker, se afla în New York, unde găzduia un eveniment caritabil. Din păcate, în timpul evenimentului, aceasta a căzut din picioare. El şi-a pierdut viaţa pe loc, lovindu-se puternic la cap.

Suicidul asistentei Jacintha Saldanha, pus pe seama lui Kate Middleton şi-al Prinţului William

La prima sarcină, Kate a fost internată în spital din cauza stărilor de rău. Doi jurnalişti au păcălit-o pe asistenta medicală Jacintha Saldanha că ar fi Regina Elisabeta şi Prinţul Charles, care doresc să fie puşi în legătură directă cu staff-ul medical care se ocupa cu Kate, pentru a afla cât mai multe informaţii despre starea ei curentă de sănătate.

Din nefericire, la rându-i, asistenta respectivă a furnizat informaţii confidenţiale presei, înainte de a fi aduse la cunoştinţă suveranei Marii Britanii, aşa cum trebuia. La trei zile de la acest incident, Saldanha a fost găsită fără suflare, în spitalul în care lucra. Aceasta se spânzurase, măcinată de remuşcări. Kate şi William au fost blamaţi pentru moartea ei.Recente pe Ok! Magazine

brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg