Motivul pentru care Prinţesa Diana le dădea bani prostituatelor. Cum a dezamăgit-o una dintre ele?

18 februarie, 2022
1 printesa diana profimedia 0343915948 jpg jpeg

Imaginea regretatei Prinţese a Inimilor era imaculată, dacă e să nu luăm în seamă mariajul ei problematic cu Prinţul Charles şi scandalul cauzat de infidelităţile celor doi foşti soţi. Timidă şi discretă, fosta Ducesă de Wales inspira doar altruism şi bunătate. Cine şi-ar fi închipuit că ar putea ajunge vreodată să ofere bani prostituatelor?!

Ei bine, Lady Di făcea acest gest constant. Iar motivul era cât se putea de lăudabil. Diana se ocupa de nu mai puţin de 109 proiecte caritabile, printre care erau şi cele care vizau prostituatele sau oamenii străzii din Londra.     

“Cred că cea mai grea boală de care suferă omenirea în momentul de faţă este cea a oamenilor care se simt neiubiţi. Iar eu ştiu că pot oferi cuiva dragoste timp de un minunt măcar, o jumătate de oră, o zi sau o lună. Mă simt bine să pot face asta, vrea să fac aşa ceva”, a declarat, la un moment dat, Lady Di pentru Global Citizen.

Drept urmare, Prinţesa Inimilor mergea adesea prin Londra şi făcea câte un gest frumos pentru cineva care n-avea parte de aşa ceva. Majordomul fostei soţii a Prinţului Charles, Paul Burrell, şi-a amintit cum Prinţesa Diana mergea adesea cu maşina prin oraş şi se întâlnea cu prostituatele, după cum ne informează Arizona Daily Sun.

“Devenise o persoană atât de familiară acestora, încât îşi vorbeau pe nume prinţesa cu două-trei prostituate… Le dădea bani, mai ales când era frig afară sau ud, şi le spunea să meargă acasă”, a dezvăluit Burrell. La un moment dat, Diana i-a dat unei prostituate bani ca să-şi cumpere o haină care să-i ţină de cald, însă a fost dezamăgită de ea. “Chiar se enervase că, atunci când a văzut-o ulterior, prostituata nu purta haina, lucru care însemna că cheltuise banii pe altceva”, a continuat să explice fostul majordom al regretatei prinţese.

Ajutorul celor neajutoraţi

Iar Lady Di nu s-a oprit doar la a sări doar în ajutorul prostituatelor, şi-a extins proiectele filantropice astfel încât să le dea o mână de ajutor şi celor fără un adăpost deasupra capului. Darren McGrady, fostul chef personal al Dianei, a declarat pentru USA Today că odată Lady Di a distribuit, în mod anonim, pături celor care trăiau pe străzi şi erau afectaţi de frig într-o noapte de iarnă.

“Se ocupa de 109 proiecte filantropice şi am văzut diferenţa pe care a făcut-o munca ei”, a declarat fostul ei angajat. “Am auzit-o, la un moment dat, cum i-a spus majordomului ei că avea nevoie de 50 de pături. Era miezul iernii şi afară era frig şi urât. Iar acesta i-a răspuns că putea creşte temperatura în camere, însă ea i-a povestit cum a mers cu maşina prin King's Cross şi a văzut vagabonzi care căutau cutii din carton prin gunoaie, ca să se încălzească. Aşa că a dus acele pături la King's Cross, pentru ca oamenii nevoiaşi să le găsească”, a încheiat acesta.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg