Motivul trist pentru care fiul vitreg al Prințesei Beatrice nu merge la școală în SUA

24 martie, 2023

Mama băiatului, cealaltă femeie din viața lui Edoardo Mapelli Mozzi, e fericită că fiul ei locuiește acum în Anglia.

Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg

De aproape trei ani de când este soția contelui italian Edoardo Mapelli Mozzi, Prințesa Beatrice este și mama vitregă a unui băiețel. Micuțul de șase ani, numit Christopher Woolf Mapelli Mozzi și alintat Wolfie, este fiul soțului ei din relația anterioară cu o arhitectă americană, Dara Huang, cu care a fost chiar logodit până în 2018 - anul în care a început să se întâlnească cu fiica Prințului Andrew.

Acum, Dara Huang a vorbit despre motivul pentru care Wolfie se află în Marea Britanie și de ce este atât de fericită să îl vadă mergând la o școală engleză și nu una americană. "Mă bucur că fiul meu nu merge la școală în SUA. Pot dormi noaptea știind că nu va muri la catedră dimineața."

Arhitecta americană se referă la trista realitate din școlile americane, în care atacurile armate soldate cu crimele în masă au început să fie la ordinea zilei. "Nu vreau să fac politică, dar am fost astăzi la un magazin de articole sportive din SUA pentru a cumpăra pantofi de tenis și nu am putut să nu observ departamentul imens de arme - după reducerile de Crăciun. Așa că m-am apropiat de vânzător și l-am întrebat: "De ce am nevoie pentru a cumpăra o armă acasă? Am nevoie de un permis?". Iar el a spus: "Nu, puteți cumpăra una chiar acum și să o ridicați peste două zile, sau puteți urma un curs de 50 de dolari, de două ore, de ascundere și port-armă și să o luați acasă chiar acum"."

Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia 0746682097 jpg

Mama lui Wolfie s-a declarat a fi șocată de discurs: "Am întrebat: "Bine, deci nu aveți nevoie de permis, nu aveți nevoie de fișa medicală, nu aveți nevoie de un istoric de infracțiuni?" Iar el a spus: "Nu. Puteți să o țineți în mașină sau în casă, orice doriți". Literalmente, oricine poate cumpăra cea mai periculoasă armă cunoscută de om." O situație foarte periculoasă, care duce la victime pe bandă rulantă, mai ales în rândul tinerilor și copiilor.

Prințesa Beatrice și contele Edoardo Mapelli Mozzi au o fiică, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, născută îmn septembrie 2021. Cei doi au trăit o vreme într-un apartament cu patru camere din Palatul St. James, dar s-au mutat recent într-un conac din Cotswolds.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg