Motivul trist pentru care fiul vitreg al Prințesei Beatrice nu merge la școală în SUA

24 martie, 2023

Mama băiatului, cealaltă femeie din viața lui Edoardo Mapelli Mozzi, e fericită că fiul ei locuiește acum în Anglia.

Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie  profimedia  0746682093 jpg

De aproape trei ani de când este soția contelui italian Edoardo Mapelli Mozzi, Prințesa Beatrice este și mama vitregă a unui băiețel. Micuțul de șase ani, numit Christopher Woolf Mapelli Mozzi și alintat Wolfie, este fiul soțului ei din relația anterioară cu o arhitectă americană, Dara Huang, cu care a fost chiar logodit până în 2018 - anul în care a început să se întâlnească cu fiica Prințului Andrew.

Acum, Dara Huang a vorbit despre motivul pentru care Wolfie se află în Marea Britanie și de ce este atât de fericită să îl vadă mergând la o școală engleză și nu una americană. "Mă bucur că fiul meu nu merge la școală în SUA. Pot dormi noaptea știind că nu va muri la catedră dimineața."

Arhitecta americană se referă la trista realitate din școlile americane, în care atacurile armate soldate cu crimele în masă au început să fie la ordinea zilei. "Nu vreau să fac politică, dar am fost astăzi la un magazin de articole sportive din SUA pentru a cumpăra pantofi de tenis și nu am putut să nu observ departamentul imens de arme - după reducerile de Crăciun. Așa că m-am apropiat de vânzător și l-am întrebat: "De ce am nevoie pentru a cumpăra o armă acasă? Am nevoie de un permis?". Iar el a spus: "Nu, puteți cumpăra una chiar acum și să o ridicați peste două zile, sau puteți urma un curs de 50 de dolari, de două ore, de ascundere și port-armă și să o luați acasă chiar acum"."

Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie  profimedia 0746682097 jpg

Mama lui Wolfie s-a declarat a fi șocată de discurs: "Am întrebat: "Bine, deci nu aveți nevoie de permis, nu aveți nevoie de fișa medicală, nu aveți nevoie de un istoric de infracțiuni?" Iar el a spus: "Nu. Puteți să o țineți în mașină sau în casă, orice doriți". Literalmente, oricine poate cumpăra cea mai periculoasă armă cunoscută de om." O situație foarte periculoasă, care duce la victime pe bandă rulantă, mai ales în rândul tinerilor și copiilor.

Prințesa Beatrice și contele Edoardo Mapelli Mozzi au o fiică, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, născută îmn septembrie 2021. Cei doi au trăit o vreme într-un apartament cu patru camere din Palatul St. James, dar s-au mutat recent într-un conac din Cotswolds.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg