N-au fost primiţi în balconul oficial, dar tot s-au îmbrăcat de gală! Ce au făcut Prinţesa Eugenie şi soţul ei în timpul paradei?

3 iunie, 2022

Nepoata Reginei Elisabeta n-a putut sta lângă ceilalţi membrii ai Casei Regale, în timpul ceremoniei Trooping the Colour, dar tot şi-a făcut simţită prezenţa.

Printesa Eugenie si Jack Brooksbank jpg

La cei 96 de ani ai săi, veterana de la Palatul Buckingham este primul monarh din istorie care a stat 70 de ani pe tron. Un eveniment istoric, pe care Elisabeta a II-a l-a trăit alături de copii, nepoţi şi strănepoţi şi în faţa a milioane de supuşi din Commonwealth.

Din păcate, cel cu care a împărţit bucuriile şi necazurile acestui lung drum al regalităţii, Prinţul Philip, n-a trăit s-o vadă sărbătorind şi acest moment. Şi, tot din nefericire, nu toţi cei apropiaţi ei i-au putut sta alături în balconul oficial, când a salutat, în mod tradiţional, mulţimea. Marii absenţi au fost nepotul său, Prinţul Harry, şi soţia acestuia, Meghan Markle, autoexilaţi din Regat; fiul său, Prinţul Andrew, care a părăsit cu scandal Familia Regală, aducând un nor negru asupra Buckinghamului cu metehnele sale scandaloase şi cu procesele lui costisitoare; şi fiicele sale, Beatrice şi Eugenie, ambele măritate şi la casele lor, "repudiate" prin alianţă cu tatăl lor. Pentru a le motiva absenţa, lui Andrew i s-a pus diagnosticul de "infectat cu Covid", iar nepoatelor regale, până acum nelipsite de la evenimentele importante ale familiei, faptul că "nu sunt membrii activi/remuneraţi" ai Casei.

Dacă Prinţesa Beatrice s-a limitat la a pune un filmuleţ aniversar cu bunica sa pe contul său de Instagram, Prinţesa Eugenia şi-a dat silinţa să păstreze aparenţele, pregătindu-se pentru eveniment ca şi cum ar fi fost în prima linie, ca întotdeauna.

stanga
dreapta
Printesa Eugenie Jubileul Reginei (1) jpg
Printesa Eugenie Jubileul Reginei (2) jpg
Printesa Eugenie Jubileul Reginei (3) jpg
Printesa Eugenie Jubileul Reginei (1) png

Îmbrăcată într-o rochie fină, plisată, de culoare bleu, cu o pălăriuţă şic prinsă de părul lăsat liber, în bucle lejere, Eugenie a salutat ceremonia jubiliară de la înălţimea acoperişului Palatului St. James, unde locuieşte cu soţul şi cu fiul său. La rândul lui, consortul Jack Brooksbank, s-a îmbrăcat de ocazie, cu redingotă şi şi-a ţinut fiul în braţe, căruia i-a arătat avioanele care străbăteau cerul în onoarea Reginei.

Câţiva fani internauţi au comentat că imaginea cu coşurile de fum de pe acoperişuri este "cât se poate de londoneză" şi şi-au exprimat regretul că Prinţesa Eugenie a fost ţinută departe de eveniment.

Fie vorba între noi, Eugenie pătimeşte din cauza întregii sale familii. Nu doar Prinţul Andrew a fost o "poamă rea", ci şi mama ei, Sarah Ferguson, despre care s-a scris că o incita pe regretata Lady Diana la petreceri şi ieşiri cu bărbaţi. Başca, soţul lui Eugenie a fost prins anul trecut petrecând cu femei de o calitate îndoielnică, în timp ce ea era acasă cu băieţelul. Cumva, această karmă a infidelităţii şi a preferinţelor sexuale dubioase par să le urmărească pe femeile din această ramură a Familiei Regale britanice şi nici toată apa Tamisei nu mai poate spăla imaginea zugrăvită de presa tabloidă.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg