N-o să-ți vină să crezi cât de bine arăta Camilla în tinerețe! Așa l-a cucerit pe Charles

28 aprilie, 2023

Nu degeaba Charles a făcut o mare pasiune pentru ea! Pe lângă hobby-urile comune, această femeie francă și nonconformistă avea un șarm aparte atunci când se aranja pentru serile dansante.

Camilla in tinerete   Profimedia jpg

Nu trebuie să fii vreun critic avizat ca să vezi că Prințesa Diana era cu mult mai frumoasă decât cea cu care a fost înlocuită, Camilla Parker Bowles. Dar, cum gusturile nu se discută, am vrut să vedem, totuși, cum de i-a căzut cu tronc moștenitorului tronului Marii Britanii, într-o vreme în care în jurul lui roiau numai femei frumoase.

Cum arăta Camilla în tinerețe?

Ce-i drept, la vârsta la care Regina Elisabeta a II-a considera că i-a venit vremea de însurătoare, i-a tot înlesnit întâlniri cu fete cât mai drăguțe și mai bine situate și, evident, de rang nobil. Un singur lucru n-a anticipat regretata suverană: că pasiunea lui din tinerețe pentru Camilla Parker Bowles, cea mai puțin cizelată, mai bărbătoasă și aflată mai mereu în preajma fiului ei, va dura o viață întreagă și că, într-un final, Charles îi va fi fidel ei și numai ei.

Și să ne înțelegem: această femeie, care atunci când își schimba pantalonii și cizmele de călărie și de polo cu rochiile de seară și-și pieptăna frumos părul devenea una dintre tinerele irezistibile din acele vremuri, iar frumusețea ei aparte făcea să-i cadă la picioare mulți bărbați.

Camilla, o devoratoare de bărbați

Suplă, fumătoare înrăită, cu un simț al umorului debordant, îndrăzneață în conversații de orice fel și pe orice temă, Camilla Parker Bowles exercita un magnetism aparte în grupul său de prieteni, care era format preponderent din moștenitori ai elitei britanice. 

Apropiaţii şi-o amintesc pe fosta Camilla Shand, pe numele ei de fată, ca fiind o petrecăreaţă feroce în anii ’60, nopţile pierdute fiind motivul pentru care aceasta a fost concediată de la primul ei job pe care-l avea într-un magazin de decoraţiuni interioare din Londra. Kevin Burke, unul dintre primii iubiţi ai Camillei, şi-o aminteşte ca fiind "foarte amuzantă şi foarte populară. Deşi nu era o frumuseţe, era atrăgătoare şi sexy. Nu era deloc timidă, vorbea pe şleau şi găsea mereu ceva amuzant de povestit. Am fost cu ea un an întreg, cred că ne iubeam. Apoi, mi-a dat papucii."

2 gettyimages 1200086432 jpg jpeg

Un alt pretendent al Camillei a fost chipeşul Rupert Hambro, provenit dintr-o familie de bancheri bogaţi, un londonez din înalta societate cu care s-a întâlnit pe când avea doar 17 ani. Viitoarea Ducesă de Cornwall era foarte sigură pe ea şi ştia să flirteze, iar asta îi atrăgea pe bărbaţi.

Apoi, Camilla a intrat într-o poveste de dragoste cu năbădăi cu cel care avea să-i devină şi soţ, ofiţerul Andrew Parker Bowles. Numai că acesta o înşela cu cine apuca, inclusiv cu Prinţesa Anne, sora lui Charles. Drept răzbunare, Camilla i-a plătit cu aceeaşi monedă, trecând prin patul mai multor bărbaţi, inclusiv prin cel al lui Charles, din care... nici n-a mai plecat vreodată.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg