Nicolae al României a făcut publice primele imagini cu fiul său, Mihai

21 aprilie, 2022
Nicolae al Romaniei si Alina Maria au un fiu Mihai baietel jpg

La c├óteva zile dup─â na╚Öterea mezinului s─âu, nepotul Regelui Mihai a oferit primele fotografii cu micu╚Ťul unei publica╚Ťii franceze.

Ca ╚Öi ├«n alte ocazii, Nicolae al Rom├óniei ╚Öi so╚Ťia sa, Alina-Maria de Roumanie, au preferat s─â ofere ├«n exclusivitate imagini din via╚Ťa lor de familie unei reviste franceze. De data aceasta, este vorba despre "Histoires Royales", o publica╚Ťie care pune sub lup─â via╚Ťa membrilor familiilor regale din ├«ntreaga lume.

Cuplul princiar a oferit spre publicare trei imagini candide, în care apare alături de ambii copii: fiica lor de 1 an și jumătate, Maria Alexandra, și nou-născutul lor, Mihai.

Pentru acest prim tablou de familie ├«n patru, m─âmica Alina-Maria ╚Öi feti╚Ťa sa au ap─ârut ├«mbr─âcate ├«n frumosul port popular rom├ónesc. Asta ├«n timp ce bebelu╚Öul se odihnea ├«nf─â╚Öat ├«ntr-o p├ónz─â bordat─â cu o broderie realizat─â manual. Toate ├«n spiritul imaginii pe care Alina-Maria de Roumanie o promoveaz─â ├«nc─â dinainte de-a intra ├«n Familia Regal─â, din dorin╚Ťa de-a continua o tradi╚Ťie impus─â de fostele regine ale Rom├óniei, care promovau valorile autentic rom├óne╚Öti.

stanga
dreapta
Mihai fiul lui Nicolae al Romaniei stranepotul Regelui Mihai (2) jpg
Mihai fiul lui Nicolae al Romaniei stranepotul Regelui Mihai (3) jpg
Mihai fiul lui Nicolae al Romaniei stranepotul Regelui Mihai (1) jpg

Articolul a fost publicat la doar cinci zile de la venirea pe lume a str─ânepotului Regelui Mihai, al c─ârui nume de botez a fost ales tocmai pentru a celebra memoria fostului monarh, demonstr├ónd o dat─â ├«n plus ata╚Öamentul lui Nicolae fa╚Ť─â de bunicul s─âu.

├Än textul celor de la "Histoires Royales" se arat─â c─â Mihai de Roumanie Medforth-Mills s-a n─âscut pe 15 aprilie 2022 la Spitalul Polizu din Bucure╚Öti, chiar ├«n Vinerea Mare de dinaintea Pa╚Ötelui catolic.

Totodat─â, este men╚Ťionat faptul c─â Alina-Maria ╚Öi fostul Principe Nicolae s-au c─âs─âtorit civil ├«n octombrie 2017 la Cornouailles, cu dou─â luni ├«nainte de decesul Regelui Mihai la Aubonne, ├«n Elve╚Ťia, ╚Öi religios la Sinaia, pe 30 septembrie 2018.

FOTO: David Nivi├Ęre/Histoires Royales