Nicolae al României a reintrat în graţiile Familiei Regale? Fostul Principe a mers în vizită oficială în Germania

30 iulie, 2019
1 nicolae al romaniei si alina maria binder de roumanie in gerrmania jpg jpeg

Fostul principe pare să-şi continue rolul pe care-l avea odată, ca membru cu drepturi depline al Casei Regale.

De când s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder şi, recent, a recunoscut paternitatea fetiţei sale cu Nicoleta Cîrjan, Nicolae al României are o agendă socială încărcată, cu prezenţe la lansări, evenimente culturale şi umanitare, exact ca pe vremea când era Principe.

E-adevărat că şi în perioada sa de excludere a continuat să activeze în zona socială, dar ultima sa călătorie externă, "în scopul dezvoltării relaţiilor culturale şi economice dintre România şi Germania", trădează o agendă oficială.

Practic, în perioada 16-18 iulie 2019, Nicolae al României a întreprins o "vizită cu caracter public", aşa cum se arată în comunicatul publicat pe site-ul său oficial, care a vizat "relaţia cu diaspora" prin prezentarea unor "obiective strategic" precum "cunoaşterea comunităţilor de saşi care au emigrat în perioada comunistă, dar şi a românilor care au emigrat în Germania în ultimii ani, şi crearea unui context favorabil pentru realizarea de proiecte dedicate românilor din diaspora, prin stabilirea unui dialog activ cu reprezentanţii diplomaţiei române din Germania, dar şi cu oficialităţile germane, membri ai unor instituţii de interes naţional, pentru promovarea imaginii României şi pentru stabilirea unei punţi între cele două ţări."

2 nicolae al romaniei in germania 2 jpg jpeg

Şi, privind la fotografiile din timpul vizitelor la Consulatul Român de la Bonn, la Castelul Marksburg din Braubach (sediul de bază al Societăţii de Patrimoniu Naţional pentru Conservarea şi Consolidarea Clădirilor Istorice din Germania), la reşedinţa Prinţului Maximilian zu Bentheim-Teklenburg (preşedintele organizaţiei), din Rheda-Wiedenbrück, şi la Winklerswurst, fabrica alimentară a unui român originar din Transilvania, credem că Nicolae al României şi-a reluat, într-adevăr, atribuţiile de principe. Cum altfel s-ar putea explica acest caracter oficial al vizitei sale în Germania?

7 nicolae al romaniei in germania 3 jpg jpeg

Ne bucurăm dacă, într-adevăr, Nicolae al României a făcut, în sfârşit, pace cu Familia Regală şi dacă i s-a permis acestuia reluare atribuţiilor ce-i reveneau odată. În definitiv, el este singurul moştenitor masculin al Casei Regale române, tânăr, energic şi foarte popular în rândul tinerilor.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg